Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon léteznek olyan lányok, nők, akik összejönnének egy ilyen sráccal? :D
20 éves vagyok, apukám meg néha 1-2 ember kérdezi, hogy mikor lesz csajom, illetve arról beszélnek, hogy majd egyszer úgyis megtetszik valaki, stb stb stb...
A lányok tudtommal a tanult, pénzes pasikkal jönnek csak össze. Engem meg az általános iskolán is úgy rugdostak át, szakiskolát a feléig bírtam, otthagytam. Most "szereztem" egy OKJ-t (tudom, hogy nem így hívják már), amivel kitörölhetem a fenekem (tényleg nem sok mindenre jó).
Külsőre nem vagyok olyan csúnya gondolom, mert általában "jóképű fiatalember"-ként emlegetnek, nem vagyok büdös se, teljesen normálisan öltözködök, csak hát ugye az, hogy nem bírtam a sulit, illetve a mai napig nem vállalok el olyan munkát, ami nagy felelősséggel jár (gyakran elkalandozok, meg nem is érdekel semmi úgy igazán), mert nem akarom, hogy nagyot csattanjon rajtam, ha elszúrok valamit. A volt munkahelyemen annyi volt a legrosszabb következmény, hogy leordították a fejemet.
Igazából engem nem érdekelnek a lányok egyáltalán, nem is akarok semmilyen kapcsolatot, de gondolom amúgy sincs ilyen balek csaj, aki összejönne velem. Jól gondolom?
"Igazából engem nem érdekelnek a lányok egyáltalán, nem is akarok semmilyen kapcsolatot"
Innentől kérdés sincs...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!