Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon léteznek olyan lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon léteznek olyan lányok, nők, akik összejönnének egy ilyen sráccal? :D

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, apukám meg néha 1-2 ember kérdezi, hogy mikor lesz csajom, illetve arról beszélnek, hogy majd egyszer úgyis megtetszik valaki, stb stb stb...

A lányok tudtommal a tanult, pénzes pasikkal jönnek csak össze. Engem meg az általános iskolán is úgy rugdostak át, szakiskolát a feléig bírtam, otthagytam. Most "szereztem" egy OKJ-t (tudom, hogy nem így hívják már), amivel kitörölhetem a fenekem (tényleg nem sok mindenre jó).

Külsőre nem vagyok olyan csúnya gondolom, mert általában "jóképű fiatalember"-ként emlegetnek, nem vagyok büdös se, teljesen normálisan öltözködök, csak hát ugye az, hogy nem bírtam a sulit, illetve a mai napig nem vállalok el olyan munkát, ami nagy felelősséggel jár (gyakran elkalandozok, meg nem is érdekel semmi úgy igazán), mert nem akarom, hogy nagyot csattanjon rajtam, ha elszúrok valamit. A volt munkahelyemen annyi volt a legrosszabb következmény, hogy leordították a fejemet.

Igazából engem nem érdekelnek a lányok egyáltalán, nem is akarok semmilyen kapcsolatot, de gondolom amúgy sincs ilyen balek csaj, aki összejönne velem. Jól gondolom?

aug. 24. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
23%
Remélem, hogy nincs olyan buta lány aki veled tenné magát. 🤭
aug. 24. 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"Igazából engem nem érdekelnek a lányok egyáltalán, nem is akarok semmilyen kapcsolatot"

Innentől kérdés sincs...

aug. 24. 13:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Elméleti kérdés, csak kíváncsi vagyok, hogy igazam volt-e, mikor apukámnak azt mondtam, hogy a lányok úgyis csak a tőlem felsőbb réteggel jönnek csak össze.
aug. 24. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmirekellő vagy, azért nem jönnének össze veled. Veled nem lehet egy életet tervezni, mert nekik kéne mindent biztosítani. Ki az, aki piócát akar magának.
aug. 24. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Légyszi, ne olvass itt. Be fog szippantani egy nagyon elkeseredett réteg, egy hangos kisebbség. Minden rétegben vannak emberek párkapcsolatban, házasságban. Fiatal vagy még, kicsit éretlen, nem tudod mit akarsz. Akármi legyen, ne lépj erre az önsajnáltató útra, mint sokat innen.
aug. 24. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz csajt akkor minek jönne veled össze bárki?
aug. 24. 13:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!