Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki név alapján keresett párt? Ha igen, akkor mi lett az eredménye?
Például nekem az egyik kedvenc női nevem a Fanni. Tök jó lenne, ha lenne egy ilyen barátnőm, akit így tudnék hívni.
Az előző csajaim Vivien és Dorottya volt. De én szeretném, ha lenne egy Fanni nevű barátnőm.
Volt már más is így?
Páromnál is plusz pont volt a Melinda név, de egyébként pont a Fanni is tetszik neki :D
Én Danikat fogtam ki folyton, bár ez nem volt tudatos.
Férfiaknak tetszik a Lilla név, mert filigrán alkat társul hozzá kimondva is, ahogy a nőknek a Bence, mert ahhoz meg egy szálkás, izmos, képzet társul.
Pont így nem szeretik a Janikat, mert automatikusan alkoholista, rossz fiúkat társítanak hozzá, ahogy az Erzsikhez a parasztlány képzetet.
🤣
Az utolsó 2 exem Richard volt, nem tagadom, hogy volt benne szándékosság, de utána úgy voltam, többet kösz, nem xD
Aztán egyszer társkeresőn kaptam üzenetet egy Ricsitől.
Először röhögőgörcs, de ah, jó, legyen, adjunk neki egy esélyt...
Ez 9 éve volt, azóta a férjem 🤣
Nekem vagy négyszer egymás után Zoli nevezetű fiúk tetszettek meg.
Nem szándékosan voltam velük mert volt olyan Zoli fiú aki egyáltalán nem volt az esetem.
Ha név szerint kéne választanom akkor a Viktor és Robi fiúkáknak lenne esélyük.😂
Mmm, a Róbert név a kedvencem. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!