Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fura lenne, ha leszóltanék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura lenne, ha leszóltanék egy babakocsis lányt?

Figyelt kérdés

Nyár eleje óta minden este sétál egy nagyon szép fiatal (kb.26-28 éves) lány egy babával a környéken. Már június körül felfigyeltem rá, de mivel pici babával van, gondoltam biztos van valakije. Viszont egész nyáron nem láttam velük férfit. Már tudom hol lakik, de ott sem láttam soha senki mást még rajta kívül, bár szép nagy családi ház, kétlem, hogy ketten laknak a babával, bár sosem lehet tudni. Ha összefutunk mindig mosolyogva köszön, szimpatikus, vidám lánynak tűnik. Ma este 2 kört is mentek és nagyon bennem volt, hogy leszólítom, de aztán pont le volt húzva a babakocsi teteje és láttam, hogy írtó pici a gyerek benne, szerintem 4 hósnál nem lehet több. Lebeszéltem magam, hogy tuti van pasija, ha ennyire kicsi gyereke van, de közben az is megfordult a fejemben, hogy ha a kedves apuka egész nyáron egyszer sem volt képes velük sétálni akkor meg sem érdemel egy ilyen cuki babát és ennyire gyönyörű nőt. Gondolom az ilyen elhanyagolt anyáknál azért akad esély, ha valakit komolyan érdekel.

Te leszólítanád holnap este?

aug. 23. 22:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Le, lehet nem is az övé (?/) a kisbabuci.
aug. 23. 22:24
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Van gyuru a bal gyurusujjan a csajnak? Ha van,van parka es szeretne ha mas is tudna.
aug. 23. 22:32
 3/13 A kérdező kommentje:

A gyűrűt már figyeltem, de nem láttam rajta. Igaz, nem is voltunk közel egymáshoz.

A baba biztos, hogy az övé. Miért sétálna más gyerekével minden este?

aug. 23. 22:59
 4/13 anonim ***** válasza:
62%
Hat akkor szolitsd le es kerdezd meg miert nem hordja a jeggyurujet vagy nem hazasodtak ossze.
aug. 23. 23:05
 5/13 anonim ***** válasza:
36%

Jah, ha gyerekes kis szexi feszes puncis anyuka, hidd el, van több tucat talon neki, nem lesz rád szorulva. A másik, hogy a gyerekes anyák nagyrésze elmebeteg elvárásokat támaszt, maga Jézus Krisztus sem tudna teljesíteni egy gyerekes anya elvárásait, főleg akkor, ha jól is néz ki.

Inkább hagyd, ebből semmi jó nem lesz. F

aug. 24. 00:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Honnan veszed, hogy nem foglalkozik vele a párja? Te a rutinjából látsz egy kis szeletet, de nem tudsz igazából semmit. Könnyen lehet, hogy a párja ilyenkor dolgozik. Gyűrűt pedig rengeteg boldog házas sem visel, mert zavarja vagy mert félti.

Szerintem hanyagold a dolgot.

aug. 24. 01:40
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Ismerek tøbb ilyen nőt.

Kisgyerekes jó pasi vagyok, játszón beszélgetek velük.

Felvették a csók ot meg a Babavárót és a palija éjjel nappal dolgozik a megfelelési kényszer meg a hitelek miatt. Ezért nincs velük sose apu.

A másik opció ha nagyon fullos a csaj, hogy suggarbaby. És így a pasinak nem kell eljátszania a gondos apu szerepet ezért nem járkál velük, de otthon várja őket.

aug. 24. 02:35
 8/13 anonim ***** válasza:
39%
Te nyomorult arra nem gondoltál hogy a csaj élvezi a segélyeket amíg az apuka kihajtja a belét?. Hódítsd meg, de akkor a te nyakadba fog szakadni minden :)
aug. 24. 04:41
 9/13 anonim ***** válasza:
47%

Jah, fura lenne.

Amúgy ki mit ért itt az alatt hogy cegény apuci kidolgozza a belét? Hogy csak simán bejár dolgozni...?

aug. 24. 09:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Kulfoldon dolgozik a parja szerintem..
aug. 24. 09:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!