Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a feleségetek elmesélné egy szinte vadidegen, neten megismert férfinak a legintimebb dolgaitokat is a házasságotokról a hátatok mögött?

Figyelt kérdés
aug. 23. 21:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg megkérdezem, hogy mi a bánatos faxomért beszél ilyesmiről idegenekkel.
aug. 23. 21:48
 2/15 A kérdező kommentje:
Bocsánat, még annyi hozzátartozik a sztorihoz, hogy én az a férfi vagyok a történetben, akinek elmondták a dolgokat!
aug. 23. 21:54
 3/15 anonim ***** válasza:
55%

Azért mert annyira bízik benne? Az már érzelmi megcsalás.

Tuti elveszíteném benne q bizalmam és nem mondanék el neki semmit, vagy a tetteimbe gátlás lenne, folyton azon kattognék hogy ez elmondaná e neki és hogy hogy mondaná.

Amúgy első sorban megmondanám neki hogy azonnal hagyja abba a beszélgetést azzal a férfival és semmilyen formában nem akarom hogy kapcsolatban legyenek. Válasszon vagy ő vagy én.

Ha már hezitál az is válasz,mert a férj és egy idegen férfi között nincs kérdés hogy kinek kéne a fontosabbnak lenni.

aug. 23. 21:56
 4/15 anonim ***** válasza:
57%
Semmit. Leszarnám, hogy ki mit gondol rólam.
aug. 23. 21:57
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem is egy ilyen feleséggel találkoztam már itt az oldalon is.
aug. 23. 22:12
 6/15 A kérdező kommentje:

Ez azért szerintem más, mert itt teljesen anonim a történet. Amiben viszont én voltam, az Facebook-os ismeretség, névvel, képpel stb.

aug. 23. 22:16
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Dühös lennék, elárulva érezném magam. A család dolgai nem arra való hogy kiteregessük.

Beszélje meg velem ha gondja van, ha pedig nem vagyunk képesek megbeszélni akkor váljunk el.

aug. 23. 22:20
 8/15 anonim ***** válasza:
62%
Ha leirnam,kizarnanak az oldalrol. XD
aug. 23. 22:46
 9/15 anonim ***** válasza:
58%
Azt, hogy nem foglalkoztam vele eléggé.
aug. 23. 23:38
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

#6 Tényleg nem mindegy, hogy Fb-on, vagy itt, anonim módon.

Itt még viszonylag érthető, én sem véletlenül járok ide. A pszichológusok is mindig eseteket hoznak fel példának! Anonim példák, amiből tanulni lehet...

Én/mi is egy eset vagyunk a sok közül.

aug. 24. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!