Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a feleségetek elmesélné egy szinte vadidegen, neten megismert férfinak a legintimebb dolgaitokat is a házasságotokról a hátatok mögött?
Azért mert annyira bízik benne? Az már érzelmi megcsalás.
Tuti elveszíteném benne q bizalmam és nem mondanék el neki semmit, vagy a tetteimbe gátlás lenne, folyton azon kattognék hogy ez elmondaná e neki és hogy hogy mondaná.
Amúgy első sorban megmondanám neki hogy azonnal hagyja abba a beszélgetést azzal a férfival és semmilyen formában nem akarom hogy kapcsolatban legyenek. Válasszon vagy ő vagy én.
Ha már hezitál az is válasz,mert a férj és egy idegen férfi között nincs kérdés hogy kinek kéne a fontosabbnak lenni.
Ez azért szerintem más, mert itt teljesen anonim a történet. Amiben viszont én voltam, az Facebook-os ismeretség, névvel, képpel stb.
Dühös lennék, elárulva érezném magam. A család dolgai nem arra való hogy kiteregessük.
Beszélje meg velem ha gondja van, ha pedig nem vagyunk képesek megbeszélni akkor váljunk el.
#6 Tényleg nem mindegy, hogy Fb-on, vagy itt, anonim módon.
Itt még viszonylag érthető, én sem véletlenül járok ide. A pszichológusok is mindig eseteket hoznak fel példának! Anonim példák, amiből tanulni lehet...
Én/mi is egy eset vagyunk a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!