Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek, ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha nem tudok kiírni egy kérdést, mert nem engedi az oldal?

Figyelt kérdés
Tartós párkapcsolati siker iránt érdeklődnék, ami az online világot illeti. Szerintem csak 16 és 40 év közöttieknek sikerülhet. Nekem közel az 50-hez élőben sikerült - úgy, hogy nem kerestem.

#gondosan megválogatott szavak, kifejezések
aug. 23. 07:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Olvasd el az oldal szabályzatát
aug. 23. 07:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Igazán nem érthető a fogalmazásod, nem derül ki, mit akarsz megkérdezni.
aug. 23. 07:54
 3/11 anonim ***** válasza:

A kérdésed kiírásra került. Magad is láthatod? Hol a probléma?

Egyébként meg ha 40 és 50+ -osokat akarsz a tartós párkapcsolati sikerről kérdezni, akkor először a tartós fogalmát pontosítsd.

Ha az pl 10 évet jelent, akkor azért nem lesz válaszoló, mert kevés 60-as 70-es használja ezt az oldalt.

aug. 23. 08:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Én most sem értem, mit szeretnél, nem hogy azt, miért nem sikerült kiírnod a kérdést.
aug. 23. 09:00
 5/11 A kérdező kommentje:

Valahogy kiíródott az, hogy milyen kifejezéseket ne használjak. (Nem írtam le kézírásos alapon tollal, talán az lehet a kommunikációs zavar oka.)

Volt egy kéztörésem mostanában és amiatt még nem rögzült bennem eléggé, hogy már tudom használni a jobbkezemet is.

1-es: a szabályzatot milyen sűrűn változtatják? (Talán elegük lehet a moderátoroknak ismétlődő kifejezésekből, azért nem használhattam.)

aug. 23. 09:17
 6/11 A kérdező kommentje:

A 16 és 40 év közöttieket úgy értettem, hogy akkor még talán viszonylag rugalmasan gondolkodik egy ember, főleg online. Nem egészen biztos, de talán.

Nekem élőben volt sikerem. Ennyi.

aug. 23. 09:18
 7/11 anonim ***** válasza:

Közel 50 évesen ez érdekel, hogy mások hogyan ismerkednek? Miközben nem is keresel párt, mert neked sikerült élőben ismerkedned?

A fogalmazásod is olyan, mint egy gyereké.

aug. 23. 09:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
NE haragudj, de a kérdésed meg a fogalmazásod olyan, mint egy 10 éves gyereké vagy valakié, aki tök részeg éppen.
aug. 23. 15:30
 9/11 A kérdező kommentje:

Az 5-ös válaszomban benne van egy fontos lényeg: volt egy kéztörésem és nem írtam ki külön papírra, hogy milyen kifejezéseket nem engedett a rendszer használni.

Akinek volt hasonló tapasztalata, az érti, hogy miről beszélek.

aug. 23. 18:44
 10/11 anonim ***** válasza:
9: szerinted a többi ember kiírja egyesével ezeket a szavakat? Lol. Vagy tudja logikusan, mit nem lehet használni, vagy megnyitja egy külön oldalon. Valószínűleg agyilag egy fogyatékos 5éves gyerek szintjén vagy, azért nincs sikeres érett, felnőtt emberek körében. Inkább pszichológushoz kellene elmenni.
aug. 23. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!