Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha nem tudok kiírni egy kérdést, mert nem engedi az oldal?
A kérdésed kiírásra került. Magad is láthatod? Hol a probléma?
Egyébként meg ha 40 és 50+ -osokat akarsz a tartós párkapcsolati sikerről kérdezni, akkor először a tartós fogalmát pontosítsd.
Ha az pl 10 évet jelent, akkor azért nem lesz válaszoló, mert kevés 60-as 70-es használja ezt az oldalt.
Valahogy kiíródott az, hogy milyen kifejezéseket ne használjak. (Nem írtam le kézírásos alapon tollal, talán az lehet a kommunikációs zavar oka.)
Volt egy kéztörésem mostanában és amiatt még nem rögzült bennem eléggé, hogy már tudom használni a jobbkezemet is.
1-es: a szabályzatot milyen sűrűn változtatják? (Talán elegük lehet a moderátoroknak ismétlődő kifejezésekből, azért nem használhattam.)
A 16 és 40 év közöttieket úgy értettem, hogy akkor még talán viszonylag rugalmasan gondolkodik egy ember, főleg online. Nem egészen biztos, de talán.
Nekem élőben volt sikerem. Ennyi.
Közel 50 évesen ez érdekel, hogy mások hogyan ismerkednek? Miközben nem is keresel párt, mert neked sikerült élőben ismerkedned?
A fogalmazásod is olyan, mint egy gyereké.
Az 5-ös válaszomban benne van egy fontos lényeg: volt egy kéztörésem és nem írtam ki külön papírra, hogy milyen kifejezéseket nem engedett a rendszer használni.
Akinek volt hasonló tapasztalata, az érti, hogy miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!