Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok egy olyan férfival, aki azt szeretné, hogy ne csak egy pár legyetek, hanem egyben legjobb barátok is legyetek?
Figyelt kérdés
aug. 22. 20:50
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
24 szavazat
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez a kettő magatól értetődik.
2/6 anonim válasza:
Igen...de azért ne zárjon el a külvilágtól,nekem szükségem van a "legjobb barátnőmre" is.
3/6 anonim válasza:
Öhm, hát ezt nem szeretni kéne, hanem jönnie kéne magától. Alapból olyan embert kell választani, akivel jó barát is lennél, nem erőltetni a barátságot.
5/6 anonim válasza:
Kérdés, ő mit vár el egy legjobb baráttól. Szerintem alapesetben ilyen egy jó kapcsolat, hogy barátai is vagyunk egymásnak... de az nekem már nem lenne egy barátságban sem oké, ha a másik 24/7 lelki szemetesládának használ, kisajátít stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!