Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a férjednek olyan barátja, akit vonzónak találsz?
Lefeküdnél vele hármasban/kettesben?
Természetesen mind a két esetben partner benne a férjed is.
Olyan van, akire azt tudom mondani, hogy jo vagasu, de soha nem ereztem iranta semilyen vonzalmat.
Nalam nemcsak a kulso szamit, hanem a belso is, sot! Ami azt illeti pont a belso az, ami megmozgat bennem valamit. Nalam a Ferjem a befuto, igy nem is juthatok el arra a pontra, hogy mas pasikrol fantazialgassak, plane nem egy haverjarol.
"Van a férjednek olyan barátja, akit vonzónak találsz?"
Nincs.
"Lefeküdnél vele hármasban/kettesben?"
Még ha vonzó lenne, akkor sem. Undorodom a "hármas" gondolatától is. Kettesben meg minek, ha nekem a párom abszolút vonzó és jó vele minden.
Olyan nincs, akihez én magam vonzódnék. Olyan van, akire azt mondom úgy általánosságban, hogy jól néz ki.
De sehányasban nem feküdnék le egyikkel se.
Olyan van, akiről azt gondolom, hogy egész jól néz ki, de nem vonzódom hozzá. Nem a külseje miatt, de valahogy soha nem néztem rá úgy és nem is akarnék tőle semmit.
Amúgy ha lenne olyan, akkor se feküdnék le egyik barátjával se. Mindegy, hogy a férjem beleegyezne, akkor se, nagyon rossz ötlet lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!