Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a mai nők💵💷💶💴💰💳💸?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a mai nők💵💷💶💴💰💳💸?

Figyelt kérdés
Félre értés ne essék, érdekelne, hogy milyen okot tudnának a mai nők felsorakoztatni a pénzéhesség mellett?

aug. 20. 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:
aug. 20. 15:00
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Rossz körökben mozogsz. Nem mind olyan.
aug. 20. 15:03
 3/8 anonim ***** válasza:
13%
A pénzéhségre őszinte választ nem fogsz kapni, így marad a szokásos sallang.
aug. 20. 15:32
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Mivel nekem is van, a másiknak is legyen. Szia!
aug. 20. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem sok férfi igényli ezt.

meghivjak a nőket erre arra, hogy könnyebb legyen a szex

kibujnak a házimunka és gyerekneveles alól, hiszen ők a "családfenntartók" akik a pénzt hozzák, ők felette állnak az olyan plebejus elfoglaltságoknak, mint a háztartási feladatok

plusz akinek van valamennyi pénze, az tényleg csak ebben méri a saját értékét, másra jóformán nem is lehet büszke. önálló gondolatai nincsenek, nem csinál az ég világon semmit amivel segítene másoknak, tucat ízlése van, nincs benne semmi érdekes, a hobbijai passzívak, nem pedig aktívak, nem alkot, nem csinál semmit. még csak a külsejére se igényes különösebben.

bizonyos nők meg ehhez alkalmazkodnak; ha a pénz ennyire a mindene a férfiaknak, akkor nyilván ezt is kell szeretni bennük✌️

de a gáz az, hogy a nők nagy része még csak nem is ilyen.

aug. 20. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Én pl már csak azért sem vagyok olyan pedig megtehetném

Meg amúgy is gyenge a gyomrom

aug. 20. 17:19
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Az nem pénzéhesség, hogy keress annyit, mint én.
aug. 20. 18:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem manapság a társkeresésben nem a pénzügyi dolgok a legnagyobb akadály.

Én azt látom, hogy a külső sokkal fontosabb lett.

Mindenki a tökéletes külsőt keresi.

aug. 21. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!