Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi ideje randiztatok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideje randiztatok, mikor először a párotoknál aludtatok?

Figyelt kérdés

Nagyon közel lakunk, ugyanabban a kisvárosban. Már randizunk egy ideje. Már szeretkezünk is. Nála szoktunk együtt lenni, mert sokkal kulturáltabb a háza. Vagyis inkább az én lakásom lepusztult

(egyelőre).

Természetesen nem rohanok el miután lefeküdtünk. Kb. 1-2 órát ott vagyok még. Eddig nem merült fel hogy ott aludjak, simán hazabattyogok 5 perc alatt. Részéről sem éreztem hogy nagyon vágyna rá.

Említettem többször ugyan, hogy nem szeretek máshol aludni, de azt teljesen más helyzettel (távoli, külföldi munkahelyekkel) kapcsolatban. Ez tényleg nagyon igaz rám, de azért egy rendes nő bőven van olyan fontos hogy ezen túl lendüljek. Lehet ezek után külön említenem kéne, bár valószínű elég ha legközelebb rákérdezek hogy szeretné-e hogy maradjak éjjelre. Ez a kérdés elmond mindent.

Nem elsősorban magam miatt gondolom hogy lassan ideje lennne ott aludni, régi párjaim szerették, általában szerinttem a nők szeretik. Lehet nekem is jót tenne némi intimitás, még ha az alvás nem is a legminőségibb együtt töltött idő.

+ Ami még szempont: Ciki, vagy sem de reggel sokkal jobban tudok teljesíteni az ágyban. Eddig mindig késő este voltunk együtt, úgy tűnik neki ez sokkal jobban tetszik.

Tudom hogy ennyire az elején még nem szeretik a nők ha minden kibeszélünk. Ilyenkor szeretik ha csak megtörténnek a dolgok, már lomboztam le nőt azzal hogy túl verbális típus vagyok. Ezért úgy érzem még korai megbeszélni, hogy reggel szívesebben szeretkezek.

Egyébként nem vagyok már olyan fiatal mint amilyen esetlen a kérdés, csak nagyon régóta nem volt kapcsolatom. Megvolt rá az okom, de az már tényleg nem fontos a kérdés szempontjából.

2024. aug. 20. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és nekem tetszene, ha velem aludna a pasi. És az sem ciki, ha a reggeli szeretkezés témát felhozod.
2024. aug. 20. 12:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Aki ítt aludt nálam, nálam alap hogy hogy ölelem és szeretem őt

És miután csinàltam egy fa sza reggelit, szintén alap hogy ott van mellettem, Ott fekszik hozzàmbújva és megkívánom őt, reggrel is.

2024. aug. 20. 12:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :-) Igazatok van, bedobom a dolgot. Szerintem is örülne neki. Mármint nyilván a másnapi programjától is függ, de ezt meg lehet beszélni.
2024. aug. 20. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!