Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztatok már "teszetosza" férfival?
Igen, volt szerencsém 3 hónapig járni eggyel.
Soha többé.
Mindenben nekem kellett dönteni, aztán meg nézni, hogy elégedetlenkedik pl filmválasztásnál…
Tolmács volt amúgy.
Azt hittem csak introvertált…
:D
Aztán megtudtam a húgától, hogy azért küldte (!) az apjuk tolmácsnak “mert ott megmondják, mit kell mondanod”
Nna, itt jutottam el a szakításhoz.
7-esnek :OO Az milyen durva élettörténet már. XD
Én amúgy nem, mrtt ők a randiig sem jutnak el.
Köszönöm a normális válaszokat!
Én is azt gondoltam egy pasiról, hogy csak introvertált, szerény, visszahúzódó de ez már túlzás... olyan mintha önálló gondolata sem lenne.
Lehet összefüggés azzal, hogy harmincas férfiként is az anyjával él? Sőt mindig az az első és a legfontosabb amit az édesanyja mond, akár programról van szó, akár csak valamiről véleményt kell mondani.
Csak beszélgettünk és egyszer randiztunk. Hiába aranyos és kedves, egyszerűen nem tudom elképzelni társamnak és apának sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!