Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha már sehol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha már sehol sincs kedvem lenni?

Figyelt kérdés

Igazából nem tudom melyik kategória lett volna a legjobb valasztás.

Régóta együtt vagyunk a pasimmal aki már a vőlegényem. 5 eve járunk, de mivel én iskolába jártam címszóval sose költöztünk össze.

Nekem az otthoni életem elégge nem normális. Szóval alig várom, hogy onnan elköltözhessek. Így,hogy befejeztem az iskolát dolgozok, van jövedelmem, de mégse alakul ez a rohadt költözés itt csövelünk a családja lepukkant házába, koszos, büdös, kupi van. Egyáltalán nem komfortos. De az apja nem engedi, hogy újítva legyen.

Szóval áll az életem, dolgozok és munka mellett rengeteget dolgozok otthon, mert én vagyok a cseléd a háznál.

És mind mind stressz nekem, a szexuális életem teljesen a nullán van. Egyáltalán nem kielégítő, inkább azért csinálom, hogy ez ne okozzon gondot a kapcsolatunkban.

Mit tudok tenni, hogy ne ilyen nyomorú legyen a párkapcsolatom és az életem?

aug. 20. 09:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, itt nem is a kapcsolat időszaka okozza a valódi gondot...
aug. 20. 09:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Pénz nelkul nem is lehet tervezni semmit.

Ossze kene irni mindent.

Hol akarsz lakni alberlet vagy hazhitel hazvasarlas vagy mit akarsz egyaltalan

Hol tervezel hosszu tavon dolgozni maradsz e vagy még ugralsz

Erdekel e külfold de nyilvan nem csak.pelda volt.

Kellene eloszor egy letisztult kép nem arrol mit NEM akarsz, hanem arrol mit akarsz. Mégha elerhetetlennek is tunik.

Aztán alá hogy miket kene ezekhez tenni vagy otletek. Minimum 20.

Aztan aprankent elindulni arra. Az élet meg ugyis alakul hozzá veletlen lesz ismeros aki tud vmi plusz infot majd vagy egy másik akinek vannak ujabb otletei es szépen ki tud az egész forrni.

Plusz hogy a mostanival tervezed e maradni. Miben jo a céljaidhoz meg miben huzza keresztul ccsak a céljaid összességében hátra visz e a csak vagy elore.

Belole mit lehet kisajtopni pl ha kulfoldre mennél egyáltalán menne e veled miket tud van e szakmája mi tervezheto valosiithato meg vele vagy orok életére ott akar maradni ahol most meg ott élni? Buta e vagy tanult e vagy tudna e plusz képzeseket elvégezni stb

aug. 20. 09:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szépen egyedül félreteszel és elköltözöl. Senkire se kell várni. Ha a párod elnézi, hogy cseléd vagy meg szexrobot, akkor ő sem igazán szeret. Szóval a helyedben amint tudok lelépnék.
aug. 20. 09:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Nincs annyi jövedelme kettőtöknek, hogy albérletbe menjetek?

Vagy lenne, de nem akartok? Ha nem, miért nem?

Ha rossz a szexuális életetek, plusz neki megfelel így, hogy cseléd vagy az apja házában, miért gondolod úgy, hogy vele akarod leélni az életedet?

Mi a közös jövőképetek?

aug. 20. 10:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Én eddig nem tudtam elmenni dolgozni,mert a szüleim ragaszkodtak ahhoz, hogy itthon tevékenykedjek.

Most folyamatosan keresek és jelentkezek mindenhová. Egyébként én sem értem,hogy minimum 4 év alatt hogyan nem sikerült legalább 8 milliót összeszedjen. Minimum 300-at keres havonta. Se gyereke se kutyája semmi. Én igazából sose akartam albérletbe menni. Irreálisan drága. Abból akkor inkább hitelt törlesztek és 20 év múlva az enyém. De nem vagyok hitelképes.

Nagyon kellemetlen,hogy hétvégente az ő putrijába vagyok és hétköznap meg a tesóméba (nincs saját szobám)

Nem érzem magam sehova valónak.

Ma beszélgettem vele,de nem jutottam sehova. Neki nincs elég pénze, de szerintem a szüleit se akarja elhagyni,mert egyke.

A szex botrány, nem kielégítő és kevés, de nem lehet szeretőm se.

Egyre kevésbé érzem, hogy akarnék neki szülni.

aug. 25. 21:27
 6/7 anonim ***** válasza:

"Így,hogy befejeztem az iskolát dolgozok, van jövedelmem, de mégse alakul ez a rohadt költözés"

"Szóval áll az életem, dolgozok és munka mellett rengeteget dolgozok otthon, mert én vagyok a cseléd a háznál"

"eddig nem tudtam elmenni dolgozni,mert a szüleim ragaszkodtak ahhoz, hogy itthon tevékenykedjek.

Most folyamatosan keresek és jelentkezek mindenhová."

Akkor most dolgozol, vagy még munkát keresel??

aug. 25. 22:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Így még magamat is sikerült összezavarni.

Suli után elkezdtem itthon szempillázni mint kisvállalkozó, de ez kevés. Így ezt abba hagytam és munkát keresek. Amikor szempilláztam is munkát kerestem már, mert tudtam,hogy ez nudli. Ráadásul amit kerestem sokszor anyagra ment el.

aug. 25. 22:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!