Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a gond, hogy emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a gond, hogy emiatt nem vagyok nyitott a férfiak felé? Hogyan tudnék ezen változtatni, ha egyáltalán tudok?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, már elértem azt a kort, hogy nem futó kalandokat keresek, hanem társat, akivel családot alapíthatok.

Nagyon passzív vagyok társkeresésben, egyáltalán nem nyitott annak ellenére, hogy nagyon szeretnék egy férfit magam mellé, és majd néhány éven belül családot.

Az oka, hogy passzív vagyok, hogy nem tudom elképzelni a családalapítást Magyarországon. Alapvető dolgokban elképzelhetetlennek tartom pl. terhes gondozás majd szülés: kórházak/ellátás állapota, a gyerek iskoláztatása (ismerjük az oktatást és annak színvonalát) egyáltalán a közeg amibe majd belekerül (az a keserű búskomorság, ami az országban uralkodik), a szociális háló teljes hiánya, és még sorolhatnám..

aug. 19. 21:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Merj kockáztatni, e nélkülnin cs boldogság.
aug. 19. 22:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem annyira értem a dolgot. Annak hogy nem akarsz gyereket ilyen körülmények között, mi köze az ismerkedéshez? Először egy férfit kéne találni aki alkalmas apának. Az a legnehezebb része. Utána meg lesz valahogy. A terhesség meg a szülés normál esetben nem sok orvosi ellátást igényel, a kockázatos esetekre meg azért jobban odafigyelnek. Magániskolákból nem csak méregdrága van, meg államikból is vannak azért még jók. Igen, a szociális háló szar, az emberek frusztráltak. Ha nem akarsz külföldre menni, akkor most ezért egyedül tervezel maradni?
aug. 20. 00:21
 13/15 A kérdező kommentje:

Sok frusztrált incel van itt...

Ügyesen kihoztátok, hogy én aranyásó vagyok, amikor pont arra utaltam, hogy egy átlagos férfit keresnék, akivel átlagos életszínvonalon tudunk élni csakhogy ez Magyarországon egy nagyon alacsony szintet jelent, és ezért félek a családalapítástól. Az ismerkedést pedig a családalapítás céljából teszem, mert már benne vagyok a korban én is.

Ez nem azt jelenti, hogy eddig kufircoltam, csak annyit, hogy 30 éves korom előtt a szülésen és a családalapítás részletein kevésbé agyaltam még.

aug. 20. 09:48
 14/15 anonim ***** válasza:

"Ez nem azt jelenti, hogy eddig kufircoltam, csak annyit, hogy 30 éves korom előtt a szülésen és a családalapítás részletein kevésbé agyaltam még."

Ja!

Akkor ez mit jelent?

"már elértem azt a kort, hogy nem futó kalandokat keresek"

Szóval 32 éves lettél ameddig benőtt egy kicsit a fejed lágya és rájöttél nem fogsz megélni kufircból!

aug. 20. 10:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Igazad van, mert a legtöbb ember ebben a korban már használt, tehát nem éri meg.
aug. 20. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!