Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a gond, hogy emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a gond, hogy emiatt nem vagyok nyitott a férfiak felé? Hogyan tudnék ezen változtatni, ha egyáltalán tudok?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, már elértem azt a kort, hogy nem futó kalandokat keresek, hanem társat, akivel családot alapíthatok.

Nagyon passzív vagyok társkeresésben, egyáltalán nem nyitott annak ellenére, hogy nagyon szeretnék egy férfit magam mellé, és majd néhány éven belül családot.

Az oka, hogy passzív vagyok, hogy nem tudom elképzelni a családalapítást Magyarországon. Alapvető dolgokban elképzelhetetlennek tartom pl. terhes gondozás majd szülés: kórházak/ellátás állapota, a gyerek iskoláztatása (ismerjük az oktatást és annak színvonalát) egyáltalán a közeg amibe majd belekerül (az a keserű búskomorság, ami az országban uralkodik), a szociális háló teljes hiánya, és még sorolhatnám..

aug. 19. 21:13
1 2
 1/15 Antiszociális lény ***** válasza:
62%
Szerintem nem vagy vele egyedül aki másik országban képzeli el az életét a leendő családjával.
aug. 19. 21:15
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
Menjél ki külfőldre, vegyél egy lakást és keress ott munkát és keress ott egy pasit. Probléma megoldva. F
aug. 19. 21:16
 3/15 anonim ***** válasza:
38%
Ki lehet menni külföldre és ott ismerkedni vagy olyan pasival Magyarba aki kimenne veled. De amúgy más országokban lévő emberek össze tennék a két kezüket ha itt élhetnének.
aug. 19. 21:20
 4/15 anonim ***** válasza:
78%

Ez mind szép és jó, ha nem csak üldögélsz a híg fosban és panaszkodsz, hogy "hát ide gyereket, hülye vagy?"

De van egy olyan érzésem, hogy te pont ezt teszed és eszed ágában sincs ebből kitörni.

aug. 19. 21:21
 5/15 A kérdező kommentje:

Külföldre költözésen kívül nincs más megoldás?

4-es: mit értesz a kitörés alatt? Hogy gazdagodjak meg annyira, hogy pl. legyen pénzem a magánkórházra, magániskolára? Vagy mire gondolsz?

aug. 19. 21:28
 6/15 anonim ***** válasza:
31%
Gratulálok ! 32 év kúpfirc kellett hogy rájöjjél hogy nem kufircból áll az élet !
aug. 19. 21:30
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Szóval te a jövendőbeli párodtól várnád el, hogy elhalmozzon pénzzel, hogy tudj luxusban élni, értem. Hát ha eddig nem akadt olyan pasesz akkor ezek után sem fog. Vagyis vagy kimész külföldre, vagy elégedj meg a te szinteddel lévő férfiakkal.
aug. 19. 21:33
 8/15 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom miből gondoljátok ezt a hülyeséget hogy külföldön meg fogják dobálni pénzzel a pasik ?

Ha eddig se kelett pénzes pasiknak akkor most se fog ,azok sokkal jobb csaj találnak.

aug. 19. 21:37
 9/15 anonim ***** válasza:

És még millió hozzád hasonló nő és férfi is így érez, ohgy nem találja meg.

Gondolod nincs egyetlen pasi sem aki nem ezekkel a problémákkal küszködik?

Ezek alapján menjen ki kb. 2 millió ember külföldre pasi és nők is hagyja el mindenki az országot mert lehetetlen társat találni....

aug. 19. 21:37
 10/15 anonim ***** válasza:
26%

lefordítom magyarra:

tehát a kérdező 32 éves koráig hetente cserélgette a pasikat, a fiatalságát oda adta annak a tíz százalék pasinak akik bármelyik csajt megkaphatják,most hogy rájött hogy már nem kell ezeknek a pasiknak most keres egy lúzert aki tele van pénzzel és azzal tömködi!

aug. 19. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!