Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 hete időt kert a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hete időt kert a párom, változhat bármi?

Figyelt kérdés
Egy hónapja nagyon sok problémánk volt (amik utólag vissza gondolva nem is voltak akkorák csak mi toltuk túl) és én besokkaltam mondtam hogy időt szeretnek kérni nem tudom mit szeretnék. Utána volt egy nagy vitánk és én szakítottam vele. Ra 2 napra meg akartam oldani. Sajnos addigra már o nem tudta hogy mit szeretne. Együtt élünk, egy hétig ott voltam neki, úgy viselkedett velem, úgy nézett a szemembe mint aki nem akarja ezt az egeszet feladni, mondta hogy változtak benne egy kicsit a dolgok jó irányba de továbbra is jött a nem tudom mit szeretnek és mit érzek mondatok. Hazaköltözött, de utána mennie is kellett el munka miatt, pár nap múlva jön vissza. Miután hazaköltözött mondta hogy nincs vége csak faj neki ez az egész és nem tudja mit erez és kell neki egyedüllét és egy kis idő. Ez az egész megy 3 hete. Volt valaki hasonló helyzetben?
aug. 19. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog semmi változni. Az ilyen “idő” az mindig a szakítás előszobája, csak még gyáva kimondani hogy vége, ezért inkább húzza az időt.
aug. 19. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sem hoz ez semmi jót -mondhatni,a vég kezdete.
aug. 19. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
De figyelj már elsőnek te kértél időt....szóval nem tudom mit csodálkozol most azon hogy esetleg erre neki nincs szüksége.
aug. 19. 14:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Mivek először Te kertel idot es szakitottal is most mindenképp türelmesnek kellene lenned. Ha valóban mély a kapcsolatotok, átlendültök, de azért éreztesd vele hogy fontos ha találkoztok, ne nézd levegőnek, de ne is nyomulj. Biztosítsd arrol, hogy ha szeretne beszélgetni, majd szóljon, barmikor nyitott vagy rá. Aztan hagyd a dolgot, ne siettesd, ne eroltesd.

Egyebkent hany evesek vagytok?

aug. 19. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:
77%
Ez biztos nem tini kategória? Ne haragudj, de tltál komolytalan az egész, hogy megbeszélni se tudtok egymással témákat, mert totál zéró az önismeretetek.
aug. 20. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!