Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belemennél párkapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennél párkapcsolatba olyan férfivel, aki kb. 100 másik nővel volt előtted?

Figyelt kérdés
Mondjuk egy közös ismerősötök által ismered az előéletét, vagy maga dicsekedett el vele.
aug. 19. 09:26
A kérdező szavazást indított:
Igen, minden további nélkül, akár komoly kapcsolatba is belemennék
Igen, de kezdettől fogva gyanakvó lennék
Szexkapcsolatra igen, de komoly kapcsolatra nem kéne
Nem, ilyen férfi semmilyen kapcsolatra nem kellene
24 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%

Soha nem erdekel hogy mennyi partnere volt a masiknak. Ot se erdekelje h nekem mennyi volt.

Ha szemelyisegben megfelelo, mentalitasa ertekrendje jo, hasonlo mint az enyem akkor siman jo lesz parkapcsolatra. Plane ha van kemia es szikra is .

aug. 19. 09:30
 2/11 A kérdező kommentje:

Érdekes okfejtés.

A férfi előélete ismeretében nem tartod rendkívül kockázatosnak azt, hogy (csupán statisztikai alapon) igen nagy a valószínűsége annak, hogy nem te leszel az utolsó partnere?

Méghozzá az is valószínű, hogy nem sok időt fog veled tölteni?

Vagy bízol abban, hogy számára is olyan különleges leszel, mint ő a számodra?

aug. 19. 09:41
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Én belemennék vele egy párkapcsolatba. Érdekelne mit tud, nemcsak a sexben de hátha udvarolni is tudna.
aug. 19. 10:01
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Biztos hogy nem.
aug. 19. 10:10
 5/11 anonim ***** válasza:
48%

Ha úgy érzi dicsekedni kell ezzel, akkor nem. Nagyon más értékrendre vall. De magával a számmal nem lenne bajom, 30 körül keresek párt, ha valaki 10 év alatt 100 partnert tud magáénak, az még mindig nincs havi 1 numera. Ezt a számot ha kapós a pasi 5 év alatt lazán összehozza (még mindig csak havi 2 aktussal számoltam, ennél többet is össze lehet hozni fiatalon) és akkor az utolsó 5 évben "szerzetesi" életet élt.

Ha mostanra felnőtt, helyén kezeli a kalandokat és a kapcsolatot, minden másban is hasonlítunk, egyetértünk amiben kell, akkor nem érdekel hány nőt kefélt meg.

Ha még mindig a gondtalan bszás izgattja, akkor nem fog érdekelni a pasi, mert nem egy "tinit" keresek magam mellé, hanem felnőtt férfit.

aug. 19. 11:20
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
100 ból 1el se tudott hosszútávon meglenni? Ez már redflag és Elgondolkodtató. Inkább offolom. aki meg annyira szexmániás, hogy minden hónapban más nőt kell dugnia, az számomra szintén off.
aug. 19. 12:09
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem, sose kéne.
aug. 19. 12:16
 8/11 anonim ***** válasza:
56%
6, arról nem szól a fáma, hogy volt-e már hosszú kapcsolata. Csak a szexuális partnerek száma van megadva.
aug. 19. 12:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Fúj, ez undorító.
aug. 19. 12:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Érdekes okfejtés.

A férfi előélete ismeretében nem tartod rendkívül kockázatosnak azt, hogy (csupán statisztikai alapon) igen nagy a valószínűsége annak, hogy nem te leszel az utolsó partnere?

Méghozzá az is valószínű, hogy nem sok időt fog veled tölteni?

Vagy bízol abban, hogy számára is olyan különleges leszel, mint ő a számodra?

- szóval ....

miért gondolnám azt hogy ő lesz életem végégig velem? soha nem úgy mentem bele egy kapcsoltba úgy,hogy majd ő lesz az utolsó partnerem életem végéig ...

manapság a kapcsoltok nem tartanak sokáig mert nincs bennük elég kitartás (mindkét nemben!) első akadálynál dobják az embert ... de ha így van akkor nem volt kár érte.

másik hogy az én szexuális kultúrámmal és libidómmal simán lehet h több partnerem volt már mint neki :D de mivel nem igazán érdekel a másik partnereinek száma így valszeg nem fog visszakérdezni ... ha igen közlőm nem igazan mozgat meg ez a kérdés szal ejtsük... nem bízok, majd az ö eldönti h velem akar e maradni vagy sem, ha nem elengedem - nem vagyok az a féltékeny hisztis picha - de vissza nem jöhet ha meggondolta magát. de lehet hogy én dobom majd valami más miatt.

volt ilyen párom - remek volt a kémia, a vonzalom, a szex - nyitott volt a mindenfélémre, kísérletező stb... - azért lett vége mert pénzügyileg kuka volt 2x annyit keresett mint én de fogalma sem volt mire megy el 10 nap alatt - én meg elvből nem pénzelek senkit sem.

aug. 19. 17:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!