Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szőke haj nőiesebb és fiatalosabb, a férfiak miért a barnákat szeretik?
A barna haj, barna szem párosítás nem csak hogy férfias és egyáltalán nem áll jól egy nőn, de még öreget is. Egy 20 éves barna hajú jó ha kinéz 40-nek, annyira leöregíti.
Ezzel szemben a szőke haj nemhogy csajosabb, de még fiatalabbítja is a nőket. Egy 40 éves szőke csaj kinéz 20-nak, annyival fiatalabbítja a hajszíne. (Madonna is 66 éves, a szőke hajszíne miatt mégis 30-nak néz ki)
A többség akkor miért az öreges és elavult barna hajszínt részesíti előnyben?
Szerintem pont a szőke öregít, ráadásul mindenki látja ha festve van, nem beszélve amikor tiszta sárga vagy lenövéses, szerintem inkább visszataszító. Kivéve ha természetes, de az azzal járó alap kókadt bőrszín sem túl szép.
És, hogy miért a barnákat választják, ha a szőke szebb? Mert nem szebb, csak te hiszed azt.
Analfabéta vagy színtanból, kedves kérdező.
Azért ez sokkal összetettebb, mint ahogy kisarkítod.
(“Csajosabb” - tiniként se használtam ezt a szót, annyira gáz.)
A NEM MEGFELELŐ hajszín teszi öregesebbé, fakóbbá, beteg kinézetűvé az embert. Ez mindenkinél teljesen más.
Sok embernél ez pont a szőke, és abból is egy olyan árnyalat, ami elüt tőle tónusban, élénkségben.
Nézz rá szegény Ariana Grandéra. Amióta szőke, 20 évvel öregebbnek néz ki. Sötét ősz típusú nő, de beválasztottak neki egy világos nyaraknak / világos tavaszoknak való hajszínt. Annyira elüt a természetes tónusaitól, hogy még a szemöldökét is szőkíteni kell, de így se lesz frissebb a végeredmény.
Más meg a barnától, feketétől lesz fiatalosabb, frissebb, üdébb.
“A barna szem - barna haj párosítás férfias”. - Ne haragudj, de életemben nem hallottam ilyen orbitális baromságot.
A kijelentéseid alapján még rasszista is vagy. A szemszínük, hajszínük alapján diszkriminálod, bullyingolod a nők óriási százalékát. És köztük, igenis, rengetegen vannak, akik gyönyörűek.
2024 van, bébi. Nem nice az a viselkedés, amit tolsz. És menő se leszel tőle, hidd el.
most éppen fehér a hajam élénk sötét lila ombréval ...
ez most szexy vagy öreges?
:D
"A barna haj, barna szem párosítás nem csak hogy férfias és egyáltalán nem áll jól egy nőn"
Innentől kezdve nincs értelme tovább olvasni a kérdésedet.
Kezdjük azzal, hogy Madonna kb. egy szétesett 80asnak néz ki a szar plasztikai műtétei miatt a valóságot mutató képeken... a saját maga platformjain megosztott képeken meg nem a szőke haj segít fiatalabbnak kinézni, hanem a faceapp és a photoshop.
A barna, sötét haj önmagában nem öregít. Az öregít, ha valaki a bőrtónusához és a színeihez nem passzoló színre festeti a haját. Én pl. világos hajjal betegnek és 20 évvel idősebbnek néznék ki.
Az, hogy kinek mi tetszik, meg ízlés kérdése. Van, akinek a fiatalság mint olyan nem tetszik, hogy szélsőséges példát hozzak. De pl. párom mondta, hogy neki egyáltalán nem vonzó a szőke haj nőkön szexuálisan.
Ez tényleg nagy baromság hogy a barna haj és szem férfias a szőke kislányos, fiatalos.
Elmondom, a pasik egy része tényleg bukik a szőke 3.14csákra, csak mennek a farkuk után, nem nézvén ki az csak szőke legyen, legyen az kis semmilyen sápadt átlagoska átlaghelyeske tucat kis vigyori szőke gimis style kislány, vagy r....bancos szolis festett szőke tetovált szemöldökű.
Főleg utóbbi elég öreges, Pamela Anderson mindig is öreges volt, gyári munkásnő fejű hiába hidrogénezte a haját.
Én amúgy nem értem, a pasik egy része mit eszik szőke nőkön, szerintem ez fetisizmus.
Sokkal több barna hajú nőt tudnék mondani, aki gyònyörű, mint szőkét.
Aki igazán szép, annak nem kell befestenie a haját.
A semmilyen, semmi extra csajok akik maguk is jelentéktelennek gondolják magukat, festik be hidrogén szőkére, mert a szőke haj feltűnő, így akarnak jobban tetszeni a pasiknak, valakinél érvényt is szereznek, fütyülnek utánuk munkások pl., minden hülye megtalálja őket.
Állítólag a barna hajú nőkhöz intelligánciát, melegséget, két lábbal a földön járó személyiséget társítanak, így az intelligens férfiakat vonzzák.
A statisztikák szerint a szőkéket csak szexre, viszont a barnákat feleségnek akarják, a szőkéket butának tartják.
Amúgy meg az, mi öregít és mi nem, az nagyon sok mindentől függ.
A szőke haj (főleg a festett nem) önmagában nem fog fiatalítani, főleg nem a hidrogén szőke vagy a csibesárga, főleg szolizott bőrrel és fekete vékony tetovált szemöldökkel nem.
Ez árnyalatfüggő, frizura függő.
Egy természetes szőke csaj ismerősöm aki amúgy elég kislányos, olyan öreges mama frizurat sikerült vágatnia magának (40 vagy 50 évesek haj stílusa) hogy simán kinézett 40-nek, 10 évvel idősebbnek, mióta újra hosszú haja van néz ki 20-nak.
És vannak nők (tudnék mondani hírességet), eredetileg barna hajúak, akiknek sehogy se áll jól a szőke, szörnyen néznek ki tőle, pont hogy barnán fiatalosabbak.
Pl. Selena Gomez, neki eredetileg sötétbarnába hajló haja van, amúgy is bájos baba arcú, láttam róla képet ahol szőkére volt festve a haja, borzalmasan nézett ki az amùgy szép arcú híresség.
A fekete haj is öregíthet, ha az illetőnek rohadtul nem áll jól, és nem olyan típus, és rögtön látszik is ha festett fekete vagy szőke.
Annak áll jól fekete akinek eredetileg olyan.
A szőke haj is tud öregíteni.
Egy barna hajú nőismerősöm, nem tudom mi ütött belé, semmi szüksége nem volt rá, az amúgy szép vöröses barna haját befestette hidrogén szőkére.
Igaz jöttek agyatlan pasiktól a kommentek, hogy milyen fantasztikus a haja meg csodás meg stb., de akárhogy nézem, röhehes ahogy kinéz, némelyik képen úgy néz ki mint egy jól karbantartott negyvenes.
Az egész csaj úgy néz ki, mint aki megőszült.
Más nők küszködnek az őszhajszálaikkal hogy elfedjék, ne látszódjon lenövés, másoknak szép élénk színű erre kifehérítik. XD
Nézz Madonnáról képeket ahol fel van puffadva a feje a sok botoxtól és töltőanyagtól (és ki tudja még mitől), hiába szőke rajta a haja, az se segít rajta.
Egy túl plasztikázott öregasszony.
Egy ráncos aszott öregasszony se fog 20-nak kinézni mert szőkére festi a haját, röhejes lesz.
Sokkal inkább genetika, és életmód, ki mennyire fiatalos.
Az Ariana-ért kár, eléggé elcs...szte a külsejét mióta aszott sovány és szőke, teltebb arccal és barna hajjal sokkal szebb volt.
Éljenek a barnák!!!!
Én nem vagyok barna hajú nő, de ha pasi lennék én is egy okos szép barnát választanék, nem egy idétlenül vihogó buta szőkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!