Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak rá két év után,és hívjam el holnap egy teljesen spontán éjszakára?24/L
Van egy srác,akivel buliban ismerkedtem meg.(vagy hát osszejottunk,mondjuk így)
Le fekudtunk 2x,utána találkozgattunk,még el is beszélgettünk,de én azt mondtam legyen vége.(Én hülye,akar barátok is maradhattunk volna,és mindezt üzenetben)
Nincs képem rá írni,így majdnem két év múlva,hogy Mizu,tök szarul jönne ki,ismerősök sem vagyunk,viszont így hogy végig gondolom,talán ő volt az aki legjobban megfogott az utóbbi időben,csak nem tudom milyen ürüggyel kéne rá írnom,vagy véletlen valahogy de hát az is nehéz,ha még csak ismerősök sem vagyunk
Tipp?
Írd azt, hogy "Szia, gyere baszni!"
De most komolyan, milyen választ vársz?
Nem fogott meg a srac, egyszeruen csak nincs nalad mas a kepben regota, ezert nosztalgiazol. Szerintem inkabb hagyd beken, ket ev utan, mikozben csak ketszer dugtatok, semmi jo nem fog kisulni abbol, hogy most irsz neki. Szerinted azt akarja majd, hogy “romiba” jarjatok meg randizgassatok? Vagy azt fogja gondolni, megint csak szexelni akarsz vele, ezert ugy is fog kezelni? En az utolsora tippelek.
25N
(24 evesen mar no vagy, nem lany)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!