Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Építsem le teljesen?
Van egy férfi ismerősöm, akit mikor megismertem egyre többet akartam tőle. Vonzódtam hozzá, szimpatikus volt, közel akartam kerülni. Ő mégis olyan megkörnyékezhetetlen volt, hogy nem jutottunk a haverságnál tovább, én meg szép lassan a mindennapos találkozások ellenére elfelejtettem, mint férfit. Már nem látom benne a férfit, csak a havert, ismerőst. Nem is vonzódom hozzá.
Viszont most meg ő kezd próbálkozni, célozgat, szerintem többet érez. Most már kellemetlenül érint.
Le kéne építenem? Az a baj, hogy egy helyen dolgozunk. Nem közvetlen kollégám, de minden nap találkozunk. Igaz, hogy ezek a találkozások megbeszéltek; mert általában együtt ebédelünk a kórház ebédlőjében. (Eü). A közös ebédeket kéne leépítenem? Vagy hogyan kezdjem? Most valahogy úgy érzem, hogy túl sokat ebédelünk direkt együtt és ez kellemetlenül érint. Haverságnál közelebb nem akarok kerülni hozzá.
Nem ijedtem meg, csak akkor, amikor nem volt benne a játékban, kiábrándultam, közömbössé vált.
Relatív nem is jó pasi, teljesen átlag, én sem tudom mi vonzott benne az elején.
Az lehet, hogy nem voltam az esete. (Mondjuk eléggé “csinibaba” vagyok, általában a külsőm jobban érdekli sajnos a pasikat, persze lehet neki nem én vagyok a típusa.)
Csak hát hiába is kedvel, ha kedvel vagy szeretett belém ha én már nem tudom viszonozni. Pedig én is a személyiségét szerettem meg azonnal, amiatt tartottam szexinek a külsejét is, de valahogy már egyik sem szexi csak szimpatikus, olyan barát típus.
Én csak azt utálom ilyen helyzetekben, ha tényleg belém szeretett (persze még nem mondta), akkor ha elutasítom biztos megszakad a barátság is. Mert az jó. Meg jó együtt ebédelni, beszélni, de ennél több már nekem nem kell.
Ha lesz olyan bátor, hogy kezdeményezzen akkor szerintem adj neki egy esélyt. De ez csak az én magán véleményem, te vagy bent ebben a helyzetben, te látod, hogy mi lenne az előnye vagy a hátránya ennek.
Ha olyan típusú férfi aki én is vagyok, akkor nem fogod megbánni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!