Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Építsem le teljesen?

Figyelt kérdés

Van egy férfi ismerősöm, akit mikor megismertem egyre többet akartam tőle. Vonzódtam hozzá, szimpatikus volt, közel akartam kerülni. Ő mégis olyan megkörnyékezhetetlen volt, hogy nem jutottunk a haverságnál tovább, én meg szép lassan a mindennapos találkozások ellenére elfelejtettem, mint férfit. Már nem látom benne a férfit, csak a havert, ismerőst. Nem is vonzódom hozzá.

Viszont most meg ő kezd próbálkozni, célozgat, szerintem többet érez. Most már kellemetlenül érint.

Le kéne építenem? Az a baj, hogy egy helyen dolgozunk. Nem közvetlen kollégám, de minden nap találkozunk. Igaz, hogy ezek a találkozások megbeszéltek; mert általában együtt ebédelünk a kórház ebédlőjében. (Eü). A közös ebédeket kéne leépítenem? Vagy hogyan kezdjem? Most valahogy úgy érzem, hogy túl sokat ebédelünk direkt együtt és ez kellemetlenül érint. Haverságnál közelebb nem akarok kerülni hozzá.

aug. 19. 00:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a vonat már elment neki.. Ezt közöld vele.
aug. 19. 00:41
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem te megijedtél:D
aug. 19. 00:57
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem ijedtem meg, csak akkor, amikor nem volt benne a játékban, kiábrándultam, közömbössé vált.

Relatív nem is jó pasi, teljesen átlag, én sem tudom mi vonzott benne az elején.

aug. 19. 01:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha már nem làtod benne a Férfit, akkor nyilván igen,azt kéne.Kerülni a tàrsasàgàt és mindennemű kommunikációt.
aug. 19. 09:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a férfi olyan típusú lehet, mint én vagyok, aki nehezen kezdeményez. Lehet, hogy korábban még másik nő tetszett neki és nem akart több vasat a tűzben tartani, ezért csak mint barát beszélgetett veled vagy külsőleg te nem vagy olyan akit korábban elképzelt és ezért tartotta a távolságot eddig. Szerintem az történt, hogy megkedvelte a személyiségedet a beszélgetések alatt, talán egy kicsit beléd is szeretett már. Ha ez így akkor, most biztos nagyot fog csalódni ha leépíted.
aug. 19. 13:42
 6/7 A kérdező kommentje:

Az lehet, hogy nem voltam az esete. (Mondjuk eléggé “csinibaba” vagyok, általában a külsőm jobban érdekli sajnos a pasikat, persze lehet neki nem én vagyok a típusa.)

Csak hát hiába is kedvel, ha kedvel vagy szeretett belém ha én már nem tudom viszonozni. Pedig én is a személyiségét szerettem meg azonnal, amiatt tartottam szexinek a külsejét is, de valahogy már egyik sem szexi csak szimpatikus, olyan barát típus.

Én csak azt utálom ilyen helyzetekben, ha tényleg belém szeretett (persze még nem mondta), akkor ha elutasítom biztos megszakad a barátság is. Mert az jó. Meg jó együtt ebédelni, beszélni, de ennél több már nekem nem kell.

aug. 19. 16:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha lesz olyan bátor, hogy kezdeményezzen akkor szerintem adj neki egy esélyt. De ez csak az én magán véleményem, te vagy bent ebben a helyzetben, te látod, hogy mi lenne az előnye vagy a hátránya ennek.

Ha olyan típusú férfi aki én is vagyok, akkor nem fogod megbánni.

aug. 19. 20:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!