Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi aki már találkozás előtt kijelenti hogy csak barátság lesz extrákkal honnan tudja hogy nem fog beleszeretni a nőbe?
Azért mert sajnos az az első látásra, minden racionális észérvet ledöntő szerelem, amit a filmekben látsz, az nem igaz (vagyis csak az irreális, gyerekes elvárások alapja). A valóságban a szerelem, hosszú idő alatt, sokféle közös dolog, értékrend, élmények, humor, közös élethelyzetek alapján alakul ki. Ez egy olyan dolog, amin sokat kell dolgozni, együtt kell akarni fejlődni, nem csak úgy magától megtörténik. Sőt egy kapcsolat során sok szar van a másikban, amit megtanulsz elfogadni, kommunikálni és kompromisszumot kötni benne. Ha valaki ezt az energiát nem akarja beletenni, ha nem alkalmasak a körülmények a részéről, vagy ha előre látja, hogy valamilyen számára fontos szempontban nem egyeztek, akkor szinte biztos, hogy nem fog beléd szeretni.
Ha te ezt el tudod fogadni akkor ez rendben van. Viszont ha nem erre vágysz, akkor szerintem keress olyat, akitől azt kapod, amit szeretnél.
Nem tudom miért akarod, hogy beléd essen komolyan. Nem fog mert nem akar tőled mást mint szex. A barátság extrákkal egyenlő a szexkapcsolattal csak szebben becsomagolva és egyedül azért programozna veled, hogy szex történjen kettőtök között viszont ha melletted akad valaki más szexre nem fogja elutasítani őt sem és háremet képes fenntartani. Ha nem akarok full rosszindulatú lenni vele szemben kizárólag annyit tudok az egészből összehozni, hogy azért akar barátokat extrákkal mert magányos. Viszont ha érezne is valamit irántad az a magányból fakadna, ergó projektálna, hamis érzéseket kezdene belevinni.
Komolyan más pasas már nem akad? Ennyire miért van lenn a léc nálad?
Lehet most nem akar párkapcsolatot. Se veled, se más nőkkel. Az is lehet nem tart elég szépnek, okosnak ahhoz hogy összejöjjön veled. Vagy van másik nő aki komolyabban érdekli, de addig is jó dugni valakit.
Viszont szexkapcsolatba csak úgy jó belemenni ha te sem akarsz többet a másiktól.
"Én is tudom elsőre de azokkal kufircolni se akarok, mert akihez nincs gusztusom azzal hogy?!"
Nézd, nekem demiként életemben nem volt egyéjszakásom, és baromi lassan ismerkedek, de tudom, hogy mások külön tudják választani a szexet a szerelemtől. Én sem tudok szerelem nélkül szexelni. A többség tud. Ez nem undorító, csak más, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!