Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi velem a probléma?

Figyelt kérdés

A következő a helyzet barátnőm családja durván lenéz nem bírnak és nem tudom miért :D.

20 éves leszek egyetemre járok tanulok, plusz még mellette csinálok egy felnőttképzéses könyvelői szakot, jogsi megvan, van egy 2013-as Volkswagen Passat kombim, illetve kettő motorom, van egy kisebb lakásom (40m2), és dolgozom egyetem mellett recepciósként, de mivel még tanulok ezért nyilván nem vagyok milliomos. Fizetésemre sem lehet panasz konkrétan mindent megveszek a nőnek mióta együtt vagyunk (azaz több mint egy éve) egyszer nem hagytam hogy ő fizessen bármit is. Kocsit meg házat nem veszek neki de hát könyörgöm hova még, de ruhákat ékszereket, kirándulást általában én állom de ezt így is gondolom helyesnek.

Nos és akkor kérdés hogy mi a baj velem, személyiségemről annyit kell tudni hogy kicsit sem vagyok nagyképű, arrogáns, nincs bennem semmilyen übermensch tudat semmi. Egyszerűen nem hasonlítom magam másokhoz teszem amit helyesnek vélek és mindig próbálok haladni a saját utamon és határozottan azt tenni amit akarok rendszeresen edzek figyelek az egészségemre nem dohányzok, nem vagyok alkohol függő. Való igaz hogy nem Kossuth leszármazottja vagyok egy egyszerű család gyermeke vagyok, de ez miben befolyásolja azt hogy én miket érhetek el? Vagy tényleg fogalmam sincs mi ez a pejoratív véleményük rólam, hogy egy semmirekellő csóró senki vagyok.

Barátnőm mindezek ellenére imád, azonban őt is irritálja hogy folyton én vagyok a téma, és ilyeneket beszélnek rólam szülőktől kezdve a nővérek és minden tesó ezen a véleményen van.

2024. aug. 17. 23:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Ok sokkal gazdagabbak nalad. A szulok mindig a vagyont nezik nem a kuldod vagy emberi ertekeid sajnos. Ez mindig igy lesz. Ne emeszd magad. Irigyek a kapcsolatodra. Valszeg mindenkirol igy velekednek,barkit vslasztana a lanyuk. Csak a baratnodre koncentralj,arra hogy ti jol megvagytok. Csak az szamit. Ne akarj megfelelni a csaladjanak . Tipikusan olyan csalad lehet,akiknek senki se eleg jo. Az az egyetlen fontos,hogy tu szeressetek egymast. Semmi mas nem szamit. Kulonelo embernel,ha nem fugg anyagilag a szuloktol,nem tudjak tonkretenni a kapcsolatotokat. Csaladi unnepen meg nem kell resztvenni ,ha nem erzed jol magad. Az ellenszenvuk tiltasuk csak megjobban kozelhuz es osszetart titeket.
2024. aug. 17. 23:26
 2/3 anonim ***** válasza:

20 évesen kocsi, lakás, jó fizetés, csajnak mindent megveszel?

Ugye, tudod hogy ez nagyon nem a magyar átlag. Aki ezzel együtt is lenézi az anyagi státuszod, az elmehet a búbánatba. Kivel jársz te? Csak nem egy gázszerelő az após-jelölted?

2024. aug. 18. 00:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja csak 20 évesen a lakást nem te vetted saját pénzből.
2024. aug. 18. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!