Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megnézték a baratnomet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megnézték a baratnomet a strandon és tetszett. Más is van így?

Figyelt kérdés
Parom általában konzervatívabb fürdőruhát hord, de az idén, barnulás erdekeben egy leleplezobb bikinit vett és nézték is ot a ferfiak. Brutal jól nézett ki, és tetszett hogy más férfi élvezte a látványt. Más is van így?
2024. aug. 17. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Annak örülni kell ha megnézik legalább tudod hogy mások szerint is jól néz ki. Szoval van egy fullos csajod jo az :D
2024. aug. 17. 22:53
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Hát grat a trófeádhoz, vagy nem tudom mit lehetne ehhez hozzáfűzni...

(Amúgy a barnulás még mindig nem jó. Ha szereti a bőrrákot, a korai ráncosságot, akkor hajrá, jó napozást, tényleg!)

2024. aug. 17. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:
59%

1.

ja azt honnan tudod ki nézte meg ?lehet hogy egy 120 kilós csöves

2024. aug. 17. 23:01
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

Ha egy normális megjelenésű pasi nézte meg, akkor büszke lehet rá az ember. Ha viszont valami mackónadràgos, koszos senkiházi, az inkább zavaró.

Nem mindegy, ki nézi meg. Szerintem legalábbis.

Viszont engem a téma nem izgat. Ha téged igen, akkor nem kizárt, hogy a cuckold kapujában találhatod magad hamarosan.

2024. aug. 17. 23:11
 5/5 anonim ***** válasza:
43%

Más is van így?

Nem, én nem szeretem ha más is v...i a f...át az én csajomra ?

2024. aug. 17. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!