Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítenél neki ebben a kínos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítenél neki ebben a kínos szituációban? (Szexszel kapcsolatos)

Figyelt kérdés

Tehát van egy lány, akit nem régóta ismersz, párszor randiztatok már, majd sor kerül arra, hogy lefeküdj vele. A lánynak egy tampon van a hüvelyében (érthető okokból), de az szex előtt valamiért nem lett kihúzva, tehát úgy kezdesz el vele szexelni, hogy ott van benne. Majd a lány pánikolva mondja, hogy elfelejtette kivenni. Benyúl de nem éri el (mert már annyira be lett tolva zsinórostól), akár a szög, akár az ujjai rövidsége miatt, majd elkezd sírni, és téged kér meg, hogy próbáld meg kihúzni belőle.

Megpróbálsz neki segíteni, vagy a helyzet kínossága miatt nem teszel inkább semmit?

2024. aug. 15. 21:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Nálam meg ott bukna a sztori, hogy nem kezdenék úgy szexelni a lánnyal (pláne nem első alkalommal), hogy bármelyikünk is ittas állapotban lenne (ld. #7).
2024. aug. 15. 22:01
 12/20 anonim ***** válasza:
52%

Velem is előfordult egyszer, hogy szex előtt bent felejtettem.

Közben vettem észre, hogy valami nem oké.

Amúgy, ha meg van telve simán "kicsúszik'" pisilésnél.

Ha mégsem, akkor irány az orvos (ezesetben viszont nem a megfelelő méretet használta).

2024. aug. 15. 22:07
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért a hüvely nem egy feneketlen lyuk. Kapni pl olyan tampon szerű szivacsot, amivel lehet szexelni anélkül, hogy bármi szivárogna. Egy podcastban mesélte egy felnőtt filmes, hogy ha nehéz napokra esik a forgatás, ezt használják, abból se lóg ki semmi és kiszedik valahogy.
2024. aug. 15. 22:11
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha szexelni tudsz, segíteni is... gondolom ujjazott meg már életében a csávó nőt... ugyan ott kell keresni.
2024. aug. 15. 22:28
 15/20 anonim ***** válasza:
32%
Hát én biztos nem a félidegent kérném meg hogy szedje ki belőlem.
2024. aug. 16. 01:45
 16/20 anonim ***** válasza:
77%

Na szóval kedves közönség! Az hogy a jó életbe nem tűnt fel senkinek, hogy a 2. hozzászólásban mekkora ordas nagy baromságot le tudott írni valaki? Sőt! Még le is pipáztátok, 79%-ban hasznos lett!!!!

VÉRFERTŐZÉS...tampontól...olyan emberek osztják az észt, akik alapvető fogalmakkal nincsenek tisztában, és ez más problémáknál hatványozottabban érvényes ebben a kategóriában. Én már rég nem csodálkozom, ha a hozzászólásaim nem érik el a 40%-ot sem, pedig jó, ha 1-2 ember ír értelmes dolgot a kérdéshez a 10-20-ból.

2024. aug. 16. 08:18
 17/20 anonim ***** válasza:
25%

16# Kaphat olyan súlyos fertőzést így, hogy akár bele is halhat. Volt már ilyen a világon. 🙄

Egyébként ha már valakivel eljutsz oda hogy szexeltek, akkor ennyi férjen már bele, hogy segítesz neki. Ha tudsz persze.

2024. aug. 16. 08:29
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#17, arra gondolt a 16, hogy a vérfertőzés mást jelent 😅 , de vérmérgezést kaphat.
2024. aug. 16. 09:02
 19/20 anonim ***** válasza:
18# Ja értem, nekem az nem is ragadta meg a figyelmemet. 😀
2024. aug. 16. 09:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Volt már hasonlóban részem. Csuklóig be kellet nyúlnom a lánynak. Nyilván segítettem. 27L
2024. aug. 16. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!