Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is túl vannak értékelve a szőke, kék szemű nők, miközben a barna hajú, barna szeműek sokkal szebbek?!
Figyelt kérdés
aug. 14. 20:54
1/18 anonim válasza:
Szerintem nem mindenki olyan felszínes, mint te, meg a kék szemű szőke nős fan társaid, hogy haj meg szem alapján választanak párt, mert vannak egyéb vonzalmi tényezők is, csak ti redukáljátok ezt le állat szintjére.
2/18 anonim válasza:
Miért nem vörös hajú zöld szemű, vagy barna hajú kék szemű, esetleg szőke hajú barna szemű, illetve fekete hajú kék/barna/zöld szemű? Hát azért mert rendesen a mániád, hogy irigykedj a szőke hajú kék szemű nőkre. 😂
3/18 anonim válasza:
A világon csak három dolog biztos; a halál, az adózás, és hogy a férfiak képtelenek úgy vonzódni egy nőtípushoz, hogy le ne szólnák azt, aki nem úgy néz ki.
(igen tudom általánosítottam)
4/18 anonim válasza:
Nem is értem.. fériként válaszolok. A legtöbb férfi ismerősöm inkább a barnákat szereti. Barna szem, barna haj. Ezt mondják ideálnak.
Szőke az nem is divat már annyira, nem festik annyian világosra a hajukat már.
Nekem tetszenek a szőke kékszeműek, magam is az vagyok. A párom meg nem az mégis tetszik. Szóval pont ennyit érnek az ilyen ideál szarságok
5/18 anonim válasza:
Ez teljesen szubjektív, kinek mi jön be.
6/18 anonim válasza:
Én fekete hajú és barna szemű vagyok míg a partnerem szőke hajú és kék szemű. Mindenki azzal van aki megtetszik neki külsőre és belsőre is. Fölösleges bárkit előszedni az ízlése miatt mert azt nem lehet megváltoztatni akarattal.
7/18 anonim válasza:
Beszarok ezen a kérdésen. Az arc, test, kisugárzás, testbeszéd és sok egyéb más dolog dönti el, hogy ki tetszik, kihez vonzódik a másik és nem a haj/szemszín.
8/18 anonim válasza:
Értem valahol a kérdést. Én ridegnek és beképzeltnek tartom a szőke nőket, ez nyilván nincs igy csak rossz beidegződés vagy előitélet. Egy időben nagy divat volt a szőke haj, a plázacicákat is mind szőkének irták le. Az életem is úgy hozta eddig hogy a szőkék legjobb esetben is levegőnek néztek vagy inkább ellenszenvet éreztem köztünk, valószinűleg a negativ vonzás törvénye működik minnél jobban bebeszélem magamnak annál inkább érvényesül.
9/18 anonim válasza:
#8 ez nekem is feltűnt, hogy ridegek, de valószínűleg csak előítéletes vagyok.
10/18 anonim válasza:
9. Igen én is az vagyok, és be is vonzom a dolgokat ezáltal. Ugye sok szőke celeb/modell volt és a plázacica jelenség is mint irtam ezekhez a nőkhöz rengeteg negativ jelző társult aztán jöttek a szőke nős viccek. De valahol mélyebben bele gondolva a szőkeség és kék szem az északi népek jellemzője ebből asszociálnak sokan ilyen jelzőkre hogy: hideg, rideg és ehhez egy teljesen más komornak tűnő életmód társul ahol alkalmazkodni kell, tartalékolni különben éhen halsz és halálra fagysz ez más mint a mediterán élet szemlélet. Forma 1-es pilótáknál is Kimi volt a jégember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!