Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik valaki,akinek nem kellene,de nem tudom kiverni a fejemből, mitől tudna elmúlni?
Gyerekes kérdés,tudom, de ezer éve nem volt velem ilyen,hogy így belemaszott valaki a fejembe,és rosszul érzem magam emiatt,mert kapcsolatban élek 10+ éve.
Természetesen nem történt az illetővel semmi,azon kívül,hogy jó párszor a tudtomra adta,hogy ő (is) megkedvelt és tetszem neki. Én ezekre direkt nem is reagáltam, vagy próbáltam magamról lepattintani,hogy ne menjek bele a játékba.
Hónapokig hetente 1-2x találkoztunk egy tanfolyam alatt,de az lezárult és most hiányzik.
Nem gondolom,hogy komoly érzelmeket táplálnék,csak egyfajta fellángolás, meg ugye a tudat,hogy tilos,de most akkor is rossz. Megkedveltem,jól éreztem magam a társaságában és ennyi volt,többet nem beszélünk és nem találkozunk. De nem tudom kiverni a fejemből.
Hiába pontozol le igazam van!
"Az az igazság, hogy nem kellett volna a másikkal szórakozni, beszélgetni és akkor nem éreznél így. Te saját magad sodortad ebbe a szituációba, nyugodtan mehettél volna más tanfolyamra is."
Már akkor tetszett, bizsergett rá és ahelyett, hogy figyelembe se vetted volna te "barátkoztál" vele! Tudtad, hogy szívesen dugna veled és mégis akkor is foytattad az érzelmi szinten való megcsalást! De legszívesebben dugtál volna vele. Csalfa típus vagy, nincs ezen mit szépíteni!
Mindenki, én is vagyok úgy, hogy valaki más megtetszik, de akkor se táplálom tovább a tetszést mint te csináltad!
Igen, saját magadnak köszönheted a helyzeted. Meg is érdemled ha képes voltál neki kezdeni csalni a párod és azt is ha legvégül vége lesz hiába akarod elkerülni a szakítást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!