Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hiányzik valaki,akinek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik valaki,akinek nem kellene,de nem tudom kiverni a fejemből, mitől tudna elmúlni?

Figyelt kérdés

Gyerekes kérdés,tudom, de ezer éve nem volt velem ilyen,hogy így belemaszott valaki a fejembe,és rosszul érzem magam emiatt,mert kapcsolatban élek 10+ éve.

Természetesen nem történt az illetővel semmi,azon kívül,hogy jó párszor a tudtomra adta,hogy ő (is) megkedvelt és tetszem neki. Én ezekre direkt nem is reagáltam, vagy próbáltam magamról lepattintani,hogy ne menjek bele a játékba.

Hónapokig hetente 1-2x találkoztunk egy tanfolyam alatt,de az lezárult és most hiányzik.

Nem gondolom,hogy komoly érzelmeket táplálnék,csak egyfajta fellángolás, meg ugye a tudat,hogy tilos,de most akkor is rossz. Megkedveltem,jól éreztem magam a társaságában és ennyi volt,többet nem beszélünk és nem találkozunk. De nem tudom kiverni a fejemből.

aug. 14. 19:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Döntsd el hogy megvárod míg túl leszel rajta ami lehet 3 hónap -1 év. Vagy szakíts. Más választás nincs. Lehet hogy ez csak fellángolás, de lehet még az sem csak mivel hiányzik a pezsgés így rajta keresztül adod ki. Annak el kéne múlnia korábban mint 1 év mindenképpen.
aug. 14. 19:37
 2/9 anonim ***** válasza:
31%
Én azt javaslom, hogy tegyél pontot a kapcsolatod végére mert érzelmileg úgy csalod ahogyan csak lehet. Úgyis szakítás lesz a vége mert nem leszel 100% benne, vagy felkeresed a másikat és ténylegesen, testileg is hűtlenkedni fogsz majd lelépsz vele, vagy kiderül és kidob a párod. Az az igazság, hogy nem kellett volna a másikkal szórakozni, beszélgetni és akkor nem éreznél így. Te saját magad sodortad ebbe a szituációba, nyugodtan mehettél volna más tanfolyamra is. De mivelhogy hűtlenkedni akartál érzelmi szinten IS csak nem volt merszed lefeküdni vele így csak addig juttottál el. Viszont nincs kizárva hogyha nem is ezzel akkor majd mással fogsz testiség formájában is hűtlenkedni. Neked egyértelműen nem elég jó a párod és egyáltalán nem tiszteled. Szóval ja szakítani illene. Te nem kedveled a másikat hanem bizseregsz rá mint a szuka. Ha csak kedvelnéd és ő is téged lehetnétek barátok. Ne hazudj legalább saját magadnak. Szépen szakíts!
aug. 14. 19:49
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem se van értelme tovább folytatni a párkapcsolatod. Ha a harmadik személy be tud férkőzni akkor nagyon gyenge lábakon áll az a kapcsi...
aug. 14. 19:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen,azért mentem tanfolyamra,hogy hűtlenkedjek,ja... Nem is számítottam többre itt :D
aug. 14. 19:58
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Hiába pontozol le igazam van!

"Az az igazság, hogy nem kellett volna a másikkal szórakozni, beszélgetni és akkor nem éreznél így. Te saját magad sodortad ebbe a szituációba, nyugodtan mehettél volna más tanfolyamra is."

Már akkor tetszett, bizsergett rá és ahelyett, hogy figyelembe se vetted volna te "barátkoztál" vele! Tudtad, hogy szívesen dugna veled és mégis akkor is foytattad az érzelmi szinten való megcsalást! De legszívesebben dugtál volna vele. Csalfa típus vagy, nincs ezen mit szépíteni!

Mindenki, én is vagyok úgy, hogy valaki más megtetszik, de akkor se táplálom tovább a tetszést mint te csináltad!

Igen, saját magadnak köszönheted a helyzeted. Meg is érdemled ha képes voltál neki kezdeni csalni a párod és azt is ha legvégül vége lesz hiába akarod elkerülni a szakítást!

aug. 14. 20:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem ,,bizsergett rá " és nem csaltam meg senkit, Maradjunk ennyiben. manapság nem egyszerű normális oktatókat találni, ajánlás miatt kerültem hozzá. Az,hogy beszélgettünk, elkerülhetetlen volt. Ha már első alkalommal ezt éreztem volna,fontolóra vettem volna,hogy keresek mást, de a vizsgára meg szükségem volt,nem álltam le szórakozni utolsó néhány óra előtt,hogy felkutassak mást. Én a vizsgára próbáltam koncentrálni,nem tehetek róla,hogy a végére megtetszett,de azért az,hogy én ezt direkt csináltam és alakítottam így,azt azért kikérem magamnak.
aug. 14. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az idő segít. Állítólag. Nem tudom... Én is ezt várom. De nekem szerintem könnyebb egyedülállóként. Fogalmam sincs, hogyan viselhető ez kapcsolatban élve... Azt hiszem, túlhajszolnám magam sporttal vagy házimunkával. 🤔 Jobbat nem tudok, neked szerintem nem opció a passzívan kivárom, míg elmúlik... 😔
aug. 14. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:
38%
Nem tudom mit lovagolsz a részleteken. Ígyis-úgyis érzelmileg csalod a párod. Igaza van az 5-nek hiába nem tetszik. De amúgy ha annyira bizonygatod anonim oldalon, hogy nem szándékosan tartottad vele a kapcsolatot akkor van benne igazság. Egyszerűen felejtsd el, vagy vess véget a kapcsolatnak. Eléggé gáz lássuk be, hogy jóformán egy idegen annyira fel tudott zaklatni. Egy jó, működőképes kapcsolatban ilyesmi nem fordulhat elő. Valami baromira hiányzik neked ha annyira oda meg vissza vagy érte lásd már be.
aug. 14. 20:54
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Párod nem az a manipulatív típus mert ha az lenne azt se tudnád merre van arccal előre, nemhogy még más megtetsszen. Bár az se jó. Vagy nem illetek össze. Valahogy nem vagy érte oda, régebben voltál bele nagyon szerelmes?
aug. 14. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!