Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket mennyire zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket mennyire zavarna ha a párotok tartaná a kapcsolatot egy exével?

Figyelt kérdés
Szoros barátság lenne köztük és napi szinten beszélnének.
aug. 14. 16:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%
5-ös vagyok, miért lettem lepontozva ha a kérdésre adtam releváns választ? :D
aug. 14. 17:45
 12/18 anonim ***** válasza:
56%
Semennyire hiszen nem lenne a párom.
aug. 14. 18:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Abszolút előfordul ilyen! Bár exemmel kapcsolatban kavart az exe és ő ezt nem látta be, ellenben ettől még következő ilyen esetben sem lennék azonnal gyanakvó. Mivel ilyen barátság megmaradása előfordul és nem minden esetben kavarni akar az ex. (Illetve végső soron nem azért mentünk szét és nem is csalt meg.) Egy lánybarátom is barátságban maradt az exével és ráadásul közös kocsi miatt közös biznisz is volt az életükben. Ha bármelyikük valakivel összejött volna, annak ezt el kellett volna fogadnia.
aug. 15. 12:02
 14/18 anonim ***** válasza:
44%

13+

Páromat sem zavarná, ha bárkivel barátok maradtunk volna. Volt egy külön időszakunk, amikor lehetett volna valami és csak barátság lett. Ha mégis lett volna és úgy lennénk barátok, azt is el kell fogadnia. Mert bizalom!

aug. 15. 12:05
 15/18 anonim ***** válasza:

14, engem nem is a bizalmi része zavarna leginkább. Ha valaki csalfa, az talál rá partnert, helyet és időt. Hanem a tény, hogy mélyebben ismeri a páromat, mint én. Hogy szexeltek, adott esetben együtt éltek, még meg lehet ezt spékelni azzal, ha ott, ahol a párom most is lakik, ahol mondjuk mi is össze fogunk költözni. Egy olyan érzelmi kötelék és tudásanyag megléte zavarna, ami gyakorlatilag azonos lesz azzal, ami köztem és a párom közt alakul, csak biztosabb, erősebb, régibb és nem gyengítik a párkapcsolati feszültség, a viták, konfliktusok. Tehát, mint a kínai nagy fal ott van és lesz, akkor is, ha én kikerülök a képből, elfoglalva, vagy legalábbis megosztva azt az érzelmi csomagot, amit a pár egymásnak adna amúgy.

Én nem akarok vetélkedni senkivel, se egy idealizált szellemmel (halál esetén) se egy exből lett barinővel.

Nincs gond aztal, ha valaki fenntart ilyen kapcsolatokat, csak én abban nem veszek részt. Más majd igen. Viszint nem a szex, vagy a megcsalás feltétlenül az oka az ilyen óckodásnak.

aug. 15. 12:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Én ezt csak annyiból vétózom meg magunknál, hogy párom jobban ismer engem exemtől. :-) Megéltünk olyan dolgokat, amiket exemmel nem éltem meg. Rájöttem, hogy nem is volt az akkora kapcsolat. De általában valamiben jobbnak is tartjuk az új kapcsolatokat, mert azért is alakulnak ki.
aug. 15. 12:16
 17/18 anonim ***** válasza:

Az oké, hogy egyszer eljön(het) az a szint, mikor az új kapcsolat lenövi a régit, de az első egy-két évben, hacsak nem volt nagyon kérész életű a barát exel a dolog, akkor bizony előnyben van jó darabig. Pont akkor, mikor hibát hibára halmoz az ember, mikor még vakon van, mikor a kezdeti csiszolódás zajlik. Mikor az egész kapcsolat még inog és az érzelmi bomba tartja egybe. Az az érzelmi bomba, amit az ex megvámol(hat).

Természetesen lehet ez tényleg csak felületi, segítünk egymásnak, ha kell, meg összeírunk néha jellegű barátság, meg lehet merőben más érzelmi vonulata is. De, véletlen se szeretnék az utóbbiba belefutni, így kisebb veszteség az előbbit is kizárni, mint sérülni az utóbbiban.

aug. 15. 12:21
 18/18 anonim ***** válasza:

#17 ez igaz sima már régi normál barátságokra is. van is aki kb féltékeny ezekre is lelki értelemben mégha azonos nemű is a barát, pláne ha ellenkező nemű.

szerintem a fő kérdés mennyire lezárt a dolog, olyan e a történet, hogy akkor sem jönnének össze újra ha lehetne. szóval hogy mind a kettő azt gondolja e hogy kedvelik egymàst de ez megvolt ezt még egyszer nem. aminek a hihetőségében az nagyban segít ha amikor egyikükbek sem volt senkije se járogattak össze csak szexelni pl.

ha volt szex szakítàs utàn onnantól nagyon necces

aug. 15. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!