Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket mennyire zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket mennyire zavarna ha a párotok tartaná a kapcsolatot egy exével?

Figyelt kérdés
Szoros barátság lenne köztük és napi szinten beszélnének.
aug. 14. 16:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Össze se jönnék vele. Nevetségesek.
aug. 14. 16:44
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
Zavarna.
aug. 14. 16:45
 3/18 anonim ***** válasza:
80%
Ilyennel én se jönnék össze. Az még oké kategória ha pl. szülinapra felköszöntik egymást, vagy ha találkoznak váltanak pár szót, de hogy napi szinten cseverésznek abnormális. És nem érdekel, hogy dugnak-e, vagy dugna az egyik még mindig. Nem fér bele.
aug. 14. 16:49
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
A hármassal tökéletesen egyetértek. Nem jönnék össze olyannal, aki nem varrta el a szálakat.
aug. 14. 16:58
 5/18 anonim ***** válasza:
8%

Az zavarna, ha személyesen találkozgatnának, illetve ha túl bizalmas lenne a viszony.

Ha csak chatelnek semleges témákról az nem érdekelne, azt én is szoktam az exemmel.

aug. 14. 17:03
 6/18 anonim ***** válasza:
58%
Kizárt. Akivel erős érzelmek voltak, sosem lesztek csak barátok.
aug. 14. 17:13
 7/18 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem a konkrét szituációtól függ. Legyen világos, hogy lezárt dolog és személyes talàlkozàs ne. Meg ne legyen olyan hogy szakítás után még összejártak. Ha ezek a feltételek megvannak akkor részleteken múlik. De akkor is jobb ha nem napi csak ha van valami.

De van olyan, hogy valami lezárt és tudják hogy vége de jól ismerik egymást és akkor nem akarják totál elvágni.

de nehéz dolog

aug. 14. 17:19
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Napról napra nem tudnám elviselni. Nem hiányzik nekem a stressz, hogy vele beszélne meg inkább mindent, vagy hozzá ugrálna elsőként elujságolni valamit csak azért mert "nagyon jó lelki (/testi) barátok". Azért olyan hülye nem vagyok, hogy magam tegyem tönkre.
aug. 14. 17:33
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ennyire jóba maradtak, akkor talán maradjon is vele. Nekem ez így nem kéne, hogy folyamatos kétely gyötörjön amikor épp találkoznak. Az ex okkal ex, nem muszáj gyűlölni de hogy napiba összejárkálni, az azért túl sok.
aug. 14. 17:42
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem jönnék össze ilyen emberrel, az ilyesmiből mindig baj van.
aug. 14. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!