Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha az exemhez képest kevesebbet érek az életben?
Figyelt kérdés
Az exemnek a 3. gyereke is megszületett nekem, nekem meg még egy sincs. Ráadásul jó munkája is lett a szakításunk után, és biztos a feleségét is betudja oda szervezni. Nekem meg szégyen lenne velük akár még összetalálkozni is, mert nekem nincs diplomám, és csak egy csicska vagyok, ahhoz a nőhöz a képest. Anno az exem szakított velem, és mindig éreztette, hogy mennyire kevés vagyok hozzá képest. Én se egy házassággal, se egy gyerekkel nem tudok senkinek se eldicsekedni.aug. 14. 16:23
1/5 anonim válasza:
Gáz vagy, hogy hozzá hasonlítod magad annyira a fejedben van amit mondott.
2/5 anonim válasza:
Ha "gáz"-nak tartod magad, hogy nincs diplomád, akkor menj el tanulni, biztosan érdekel valami.
A 3 gyerekkel nincs mit versenyezni, nem mindenki bír ennyit eltartani.
Valami jó társ kellene és nem foglalkoznál a exel.
3/5 anonim válasza:
Pszichológus hogy engedd el a multat. Nem diplomás emberek is kellenek a világra. Ne becsüld alá magad! Értékes nő vagy, lehet még gyereked, férjed. Sokaknak 40 fele lesz csak es ez nem baj!
4/5 anonim válasza:
Ezt csak te képzeled be magadnak vagy pszihopataként ő ültette be. Mamám férje művelte ezt, de mamám időben észbe kapott és visszavágott neki.
5/5 anonim válasza:
Ez hülyeség! Sokkal jobb nő lehetsz minden téren mint az a tenyészkoca!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!