Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt milyen jellegű szeretoi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt milyen jellegű szeretoi viszonynak gondoljatok?

Figyelt kérdés
Évek óta tart, egymasnal alszunk, segít a lakasfelujitasba,csinál nekem kaját, Bújik hozzám, szex után is. De ha hetekig nem talizunk nem mondja h hianyzom vagy nem latom h szarul erzi magat.nem beszélünk egymással mindennap pedig tudnank messengerennis irkalni allandoan de megse irosgat. de megis Valamit érezhet ha ennyi mindenben segit es gondom viseli? Esetleg olyan mintha baratnojekent kezelne? Ő a ferfi

aug. 14. 14:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Te szereted őt? Én őszintén beszélnék vele erről, bár nálunk csak hónapokig volt hasonló, smikor bevallottam, hogy mit érzek.
aug. 14. 14:25
 2/10 gergelice16 ***** válasza:
100%
Ha a barátnőjeként kezelne, akkor nem szeretői viszonyban állnátok, hanem ott hagyta volna az előző barátnőjét érted. De persze aki képes a megcsalásra, annak elég súlyos érzelmi defektjei vannak, így a saját érdekedben jobban teszed, ha egyáltalán nem reménykedsz ebben. Már csak azért is, mert biztosan téged is megcsalna.
aug. 14. 14:25
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Nem mindegy, minek nevezzük? Laza kapcsolat, barátság extrákkal... az a lényeg, hogy nektek jó legyen.
aug. 14. 14:26
 4/10 anonim ***** válasza:
#2 szerintem nincs barátnője, de most én is elgondolkodtam. Kérdező?
aug. 14. 14:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Barát és dugópajti vagy neki, de nem szerelmes beléd.
aug. 14. 14:28
 6/10 gergelice16 ***** válasza:
#4 Igaz, ezt lehet csak én láttam bele. Mindenesetre amit írtam, az továbbra is igaz marad. Az ilyen szeretői kapcsolatok hosszútávon teljesen tönkreteszik a lelket. Már kis idő után is csak nagyon nagy munkával lenne képes újra egészséges kapcsolatot megteremteni.
aug. 14. 14:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyébként egy barátság extrákkal pont erről szól. Nem csak dugtok és ennyi, hanem azért vannak apró dolgok, puszi, ölelés. Nálunk kezd kapcsolatba fordulni, de nagyon nem a szex miatt.
aug. 14. 14:31
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
Ez egy egyoldalú, felelőséggel fel nem vállalt kapcsolat, amiben téged kihasználnak/ingyen használnak és néha úgy tesznek, mint ha számíthatnál a másikra, valójában pedig nagyot fogsz koppanni, főleg ha bajban leszel. Mert az ilyen "úriemberek" az elsők akik baj esetén nem elérhetőek. Te pedig értetlenül fogsz állni a romjaid felett, hogy kire is pazaroltál éveket-csendben.Ráadásul sokat fogsz merengeni, mikor folyamatosan az illető bukni fog, és kideríted a hátterét-valós hátterét. És rohangálni fogsz, és a nárcisztikus csoportokban fogsz siránkozni, pedig nem nárcisztikus az illető, csak egy jellemgyenge ember, aki ingyen használt téged-érzelem nélkül.
aug. 14. 14:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Kihasználását nem egészen mondanám pont ezek miatt h segít nekem sokat. A lakásomban is sokmindenben segített. És nem is kértem h segítsen, de ha kértem is rendelkezésemre állt. Nem tudom bekategorizalni mert kicsit olyan mintha a barátnője lennék, nem olyan a feeling h csak dugunk azt helló. De nyilván megértés miért nem válik. Hasonló mint a munkahely váltás, akármennyire szar az ember mégis lehúzás éveket 1 szár munkahelyen is mert nem mer vagy lusta valtani
aug. 14. 15:16
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 Beszéld meg vele.
aug. 14. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!