Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejöhet neki a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejöhet neki a barátnőm?

Figyelt kérdés
össze jöttem egy férfival, akivel minden klappol, szeretjük egymást. nekem ő az ideálom. ő egy igazi rocker, zenél, családapa fiai vannak. nekem lányom van és semmi közöm nem volt a zenéhez. a legjobb barátnőmnek a fiai szintén zenélnek, barátnőm imádja a rockot, ugyis öltözik. ráadásul nagyon hasonlít külsőre a párom volt feleségére. most a napokba fognak először találkozni, mert be mutatom őket egymásnak. rettegek attól, hogy be jön neki majd a barátnőm. túl sok a közös és amit írtam, hogy a volt feleségére is nagyon hasonlít. én teljesen az ellentétje vagyok. szerintetek beszéljek erről nekik külön külön, hogy félek ettől vagy csak figyeljem a dolgokat vagy lehet teljesen verjem ki ezeket a gondolatokat a fejemből?
2024. aug. 13. 09:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő ráadásul még tud helyesen írni is.
2024. aug. 13. 09:52
 2/8 A kérdező kommentje:
ez most nagoyn fontos volt köszönöm. nem magyar vagyok, ezért találsz helyesírási hibákat, bocsi. sose jártam amgyar iskolába, nem tanultam a helyesírást se a magyar nyelvtant...
2024. aug. 13. 09:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól függ,hogy váltak el az asszonytól.Ha utálja,akkor a barátnőd nem lesz szimpi neki,de ha még érez érte valamit....
2024. aug. 13. 10:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Túl reagálod. Előre félsz olyantól ami nem valószínű. Attól, hogy valaki rockerként öltözik stb még nem fogok beleszeretni. Ahhoz azért sokkal több kell. Lehet szimpatikus ha van közös pont de ha téged szeret akkor nem kéne félni. És ne, hogy abba a hibába ess, hogy elkezdesz féltékenykedni a semmire, mert akkor te zavarod el magad mellől, esetleg az ő karjaiba.. Bár erre szerintem kicsi az esély.
2024. aug. 13. 10:03
 5/8 A kérdező kommentje:
4es pont ez az hogy én abszolut nem vagyok féltékeny tipus, de ennél a pasinál ez valamiért előjött bennem, annyira tökéletes annyira akarom, hogy nem akarom ezzel elrontani. ezen nagyon kell dolgoznom most magamon
2024. aug. 13. 10:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha te érted van oda akkor nem fog neki tetszeni a barátnőd. Ennyi.
2024. aug. 13. 10:30
 7/8 anonim ***** válasza:

#5 Na pont ez az, hogy függsz a párodtól érzelmileg. Ez nem szerelem, ez valami ragaszkodás féle. Bármit megtehet veled ez az ember.

A belső félelmeinknek, megérzéseinknek pedig általában van alapjuk, nem véletlen törnek elő bizonyos embereknél.

2024. aug. 13. 11:00
 8/8 A kérdező kommentje:
7es, nem függök. csak nagyon az elején járunk és még nem ismerem annyira. és szeretném, hogy müködjön. emiatt feljönnek bennem ilyen hülyeségek akaratlanul is. de tudom hogy odáig van értem, de ez a sok hülyeség meg bele mászik az agyamba
2024. aug. 13. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!