Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok lehetséges az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok lehetséges az a dolog, azaz olyan kapcsolatban élni, amiről mostanság olvastam?

Figyelt kérdés

A szerelmi életük intenzív és változatos......

.

ennek ellenére: és vagy de :)

.

Mindkettőjük számára élvezetet jelent, ha a párjuk flörtöl külső személlyel. Tehát a hölgy számára élvezet, ha a férje flörtöl valaki "külsőssel", és fordítva is igaz, a férj számára is élvezet, ha a hölgy flörtöl valaki mással.

.

És ezek a flörtölések erősítik és színesítik.... hovatovább elmélyítik a pár összetartozását, és szerelmi életét.

.

F

aug. 13. 06:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Létezik nyitott kapcsolat, illetve keress rá a "cuckold" kifejezésre.
aug. 13. 06:25
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a kettő kiüti egymást. Ha másba fektetsz energiát, akkor az alapkapcsolatba nem fogsz tudni annyit tenni, így nem is lehet erősebb. Vannak akik hisznek a nyitott kapcsolatban, de általában az is csak addig működik, amíg egyikük igazán szerelmes nem lesz valaki másba, akivel flörtölget.
aug. 13. 06:28
 3/6 anonim ***** válasza:
80%

Én szeretek kalandozni meg sok pasival voltam már, de a párkapcsolat csak kettőnkről szóljon. Ha másokkal akar pajkoskodni, tegye, csak engem felejtsen el.

Amúgy ilyen nyitott kapcsolat inkább csúnya emberekre jellemző, akik szeretnének kalandozgatni, csak nem jönnek be annyi embernek, hogy megérje eldobniuk a fixet. Egy vonzó ember nincs rászorulva erre a megaláztatásra.

aug. 13. 07:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg náluk így van értéke a másiknak ha érzik, h kelendőek, önmagában már nem annyira.

Sajnálatos az ilyen.

aug. 13. 07:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Annyi furcsaság létezik, nem kizárt, hogy valakiket ez vonzzon.

Engem mondjuk pont nem, és barátnőmet sem. Nekem ez nem összeegyeztethető egy PÁRkapcsolattal.

aug. 13. 09:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
aug. 13. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!