Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok lehetséges az a dolog, azaz olyan kapcsolatban élni, amiről mostanság olvastam?
A szerelmi életük intenzív és változatos......
.
ennek ellenére: és vagy de :)
.
Mindkettőjük számára élvezetet jelent, ha a párjuk flörtöl külső személlyel. Tehát a hölgy számára élvezet, ha a férje flörtöl valaki "külsőssel", és fordítva is igaz, a férj számára is élvezet, ha a hölgy flörtöl valaki mással.
.
És ezek a flörtölések erősítik és színesítik.... hovatovább elmélyítik a pár összetartozását, és szerelmi életét.
.
F
Én szeretek kalandozni meg sok pasival voltam már, de a párkapcsolat csak kettőnkről szóljon. Ha másokkal akar pajkoskodni, tegye, csak engem felejtsen el.
Amúgy ilyen nyitott kapcsolat inkább csúnya emberekre jellemző, akik szeretnének kalandozgatni, csak nem jönnek be annyi embernek, hogy megérje eldobniuk a fixet. Egy vonzó ember nincs rászorulva erre a megaláztatásra.
Valószínűleg náluk így van értéke a másiknak ha érzik, h kelendőek, önmagában már nem annyira.
Sajnálatos az ilyen.
Annyi furcsaság létezik, nem kizárt, hogy valakiket ez vonzzon.
Engem mondjuk pont nem, és barátnőmet sem. Nekem ez nem összeegyeztethető egy PÁRkapcsolattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!