Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasikra mondják azt,hogy jó parti?
Figyelt kérdés
aug. 12. 17:46
11/16 anonim válasza:
8. A jo csaj aki baxik mindenkivel is es hirtelen az egyiknel jatsza az elerhetetlent az mi a faxom??!
12/16 anonim válasza:
1: Semmi köze hozzá!
Legtöbbször arra mondják, aki jól néz ki és vélhetően jó vele a szex. De ez többnyire csak spekuláció. Ritkábban mondhatják arra is, aki nem annyira istenien néz ki és egyéb jó helyzetek vannak az életvitelében. Például kalandos vele az élet és rendes fickó. Rám is mondták már és én utóbbi példákhoz tartozok. :-)
13/16 anonim válasza:
Én arra mondom aki jól nyal és jól bánik a farkával.
A pénz nem kielégítő!
15/16 anonim válasza:
14. Így van pedig. Párom is tudja hogy a gyerek helyett jobban érdekel a szex, pedig minden barátnőmnek van már. "Fiatalon kell vállalni."
A pénzt meg szeretem ha én megkeresem magamra. :)
16/16 Senior Séf válasza:
Én minden délelőtt 10 és fél 12 között tóparti pasi vagyok...D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!