Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedek egy pasival volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedek egy pasival volt randi szex Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nála aludtam este kérdezte reggel meló előtt haza vigyen vqgy meg várom a hazában ?

Mondtam meg várom

Ameddig dolgozik kicsit össze pakolják neki a házba pl konyha stb ?

Szeretik a pasik ezt

Vqgy szimplán csak várják ameddig haza ér ?

aug. 10. 08:36
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Mi???? Dehogy pakolj ossze, hulye vagy? Miert hiszi sok no, hogy le kell menni kutyaba es takarito no kell a ferfiaknak? Aztan csodalkoznak, ha ugy is vannak kezelve.

Nem kell bejaronot jatszani azert, mert egyszer dugtatok (de masert sem).

25N

aug. 10. 08:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze pakold el a cuccait,mint az anyja régen.Azt mindenki imádja
aug. 10. 08:50
 3/10 A kérdező kommentje:

Szimplán a konyhára gondoltam

Az esti tányérok poharak el pakolasa

aug. 10. 08:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát amiket te is használták, azokat nyilván elpakolhatod, kedves gesztus, de nem kell lemenni csicskába, ne legyen megfelelési kényszered.
aug. 10. 08:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Használtál*
aug. 10. 08:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 4-es írja. Ha elmosod a közösen használt tányér,poharat az okés kedves kesztus. De ha otthagynám a nőt és hirtelen nagytakarításba kezdene az nekem inkább unszimpatikus lenne, ennyire idegenbe ne pakolásszon nálam, különben is tényleg nem bejárónő célzattal van ott :D 34/F
aug. 10. 09:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem is arra gondoltam h nagy pakolas szimplán a konyhában gondoltam el pakolni
aug. 10. 09:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz égő elotte hogy elcsesztél egy egész napot a semmire se programok se baráok de még anyádhoz se mentél ebédelni mint akinek élete sincs?
aug. 10. 11:16
 9/10 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem ez egy tök normális gesztus.
aug. 10. 11:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Eszem ágában nem lenne "megvárni a házában".

Szennyes edényt sem tenném el - miért én? Neki nincs keze, hogy meló előtt bedobja a mosogatóba, vagy elmossa???

Ezt komolyan kérdezem. Aludtam már 1-2 férfinél, de ŐK nem engedték, hogy puccba verjem a konyhát egy előző napi randi után, mert abban a státuszban ha volt szex ha nem, még vendég vagyok.

Én sem mosogattatok el a vendégeimmel ;)

aug. 11. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!