Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki számít a mai fiatal nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki számít a mai fiatal nőknek (18-25 év közöttiek) lúzer pasinak?

Figyelt kérdés
aug. 8. 13:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%
Nem azt írta, hogy baj, hanem hogy nem összeegyeztethető az ő elképzeléseivel. Ennyire nem tudnak egyesek szöveget értelmezni?
aug. 8. 15:32
 12/16 anonim ***** válasza:
17%
Sajnos nem tudok szöveget értelmezni sajnálom.
aug. 8. 15:36
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
Semmi baj nincs a Tisza tavi kempinggel, nekem is tetszett. De azzal lenne baj, ha ez a maximum, ami belefér. Én is jól keresek, végre teljes állásban, van egy csomó hely, ahova el akarok menni, Görögország csak egy példa volt, egy darab a listáról. Zavarna, ha a páromnak ez nem férne bele, mert akkor ott lennék, ahol a part szakad, hogy vagy kifizetem neki, vagy kereshetek mást akivel megyek, akkor meg minek kapcsolatban lenni.
aug. 8. 15:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Kommunikáció képtelen egyedek.

Sok fiatalabb ismerősöm, barátom csalódottan számol be ezekről.

Velem is kikezdett pár fiatalabb, hogy randizna velem, de szegények fogaskerekei elég hiányosan és nem igen pörögnek rendesen.

Legtöbb szöveget se tud elemezni. Itt gyakorin is futottam bele ilyenekkel.

Intelligens csajszi ismim legutoljára mély csalódott sóhajokkal nézett maga elé, hogy tetszik neki a srác, tehetsége is, de analfabéta kommunikációban... majd elpityeregte magát szegényem.

"Veled is olyan jó beszélgetni. Bárcsak vele is így lehetne."

Nyitott, jó beszélőkével rendelkező lány és intro, extro embereket is nagyon jól kezeli. A hülyékkel meg nem lehet mit kezdeni.

aug. 8. 19:27
 15/16 anonim ***** válasza:
ilyenekbe*
aug. 8. 19:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem ilyesmi idősen ez volt a lúzer:

- se nem tanul, se nem dolgozik, nem is hajtja a munkát, másokon élősködik., otthon veri a f...át, közben panaszkodik, hogy miért nem sikeres, gazdag, miért nincs izgalmas élete, miért nincs Miss Universe külsejű nője

- alap dolgokat nem képes egyedül elintézni, fél az interakcióktól, nem mer és tud beszélgetni másokkal (kiv. ha diagnosztizáltan fogyatékos vagy már jár szakemberhez... attól nem tudom elfogadni, aki szerint ez így tök normális meg "hát ilyen a személyiségem, így szeressenek" + "nem megyek pszichológushoz, mert nem vagyok dilis")

- picsog meg sérteget másokat, amiért nem akarnak vele bármilyen kapcsolatba lépni

aug. 9. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!