Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel nem egyezünk?
Figyelt kérdés
Egyszerűen annyira másként tekint a világra mint én. Én folyamatosan utaznék, megakarom ismerni a vilàgot, ő meg nem érti miért akarok látni ennyi mindent. Elmentünk Görögországba is nyaralni, de neki a tenger semmi extra érzést nem keltett, én már voltam többször, nekem egy igazi csoda. Ő csak ült a parton, panaszkodott, nem nagyon tetszett neki. Én imádom a hegyeket is stb. , de ő utál sétálni, mit tegyek? Annyira rossz érzés ez, hogy ennyire nem egyezünk, de szeretjük egymást?aug. 8. 09:32
1/7 anonim válasza:
Ezt sosem fogom megérteni. Ha ennyire nem passzoltok, hogy jöttetek össze? Külsőre jók voltatok egymásnál és ennyi elég volt vagy mi?
2/7 anonim válasza:
De akkor mégis mit szeretsz benne, hogy nincs egyezés? Hogy lehetett így összejönni???
3/7 anonim válasza:
Nem szeretet ez, csak jó a segge meg az alakja,jól szop.Aztán ennyi elég is volt neked akkor.Itt a következménye.
4/7 anonim válasza:
Mi is hasonlók vagyunk. A barátom szeret túrázni, sátorozni, bringázni, hegyet mászni. Én ezt utálom. De mivel már nem vagyunk fiatalok, már ő is inkább csak nosztalgiázik, nem indulna el ezekre a túrákra. Más dolgokban viszont passzolunk, kulturális programok, filmnézés, olvasás, zenehallgatás. Ti, gondolom, fiatalok vagytok, nálatok ez sajnos komolyabb problémát jelent. Nem mindenkinek való a görögországi nyaralás, a hegyekben barangolás. Ha ilyen helyekre viszed, rosszul fogja érezni magát. Ha viszont nem mentek, akkor te mondasz le arról, amit szeretsz. Sajnos lehet, hogy erre rámegy a kapcsolatotok.
5/7 anonim válasza:
Az a kérdés, neked ez mennyire fontos kérdés. Ha el tudod engedni, és amúgy jó a kapcsolat lehet esélyetek. Én is imádok utazni és nem hiszem hogy hosszú távon együtt tudnék lenni valakivel, akit ez nem tölt el lelkesedéssel. Nekem viszonylag hosszú szingli lét után az volt a kapcsolat egyik nagy nem várt előnye hogy végre nem kell barátokkal nehézkesen szervezkedni, ha menni akarok, hanem van egy fix utitasam, akivel mehetek.
6/7 anonim válasza:
Nem volt ló, akkor jó a szamár is? Minek kapcsolatban lenni, ha nem egyeztek alap dolgokban sem? Nem tudsz egyedül létezni, csecsemő vagy?
7/7 anonim válasza:
Ezt már az elején tudnotok kellett volna...
S igen, nem passzoltok, ha ennyire mások, ellentétesek az igényeitek.
Máskor a randi legyen igazi randi vagyis kommunikáción alapuló ismerkedés kapcsolat céljából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!