Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az utóbbi napokban úgy érzem, kevésbé keres a srác, én is tűnjek el?
Még nem vagyunk kapcsolatban konkrétan, de eddig minden nagyon jól alakult, viszont valahogy az utóbbi kb 1 hétben érzek valami kis változást. Szokott írni vagy hívni ugyanúgy igazából, de többször is volt olyan pl, hogy nagyon sokára válaszol, a randikon is úgy éreztem, mintha olyan "természetesnek venné" már, hogy ott vagyok.. Nem azt mondom, hogy küzdjön értem nyilván, de annyira nem értem az ilyet, mert én az emberekkel kiszámítható módon viselkedek, nincs az, hogy egyszer így, egyszer úgy, aztán gondoljon, amit akar, meg fogadja el...
Ilyen esetben jó ötlet, ha én is kicsit eltűnök?
Mondjuk amúgy is eléggé elment a kedvem így az ismerkedéstől, de gondoltam, hátha észreveszi magát.
#2 "Minden rendben? Mostanában, mintha nem lennél önmagad és úgy érzem már nem annyira érdekel a társaságom."
Nyugodtan hanyagold, valószínűleg mindketten jobban jártok.
Igen jó ötlet,várd meg amíg ő jelentkezik.
Ha lassan vagy egyeltalán nem akkor kuka.
"Erre nincs mit rákérdezni"
Dehogynem...
De ezek szerint te még csöppet éretlen vagy egy érett kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!