Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire van vitalitás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire van vitalitás a kapcsolatotokban?

Figyelt kérdés

Úgy érzem én sehol sem vagyok a kapcsolatunkban. Folyamatosan csak a párom és az ő problémázása és gondjai. Mibdig azokkal kell foglalkozni és megoldani.

Soha nem megyünk sehova, mert vagy fáradt vagy beteg. Beszélgetni nem tudunk nagyon mert nincs miről mivel senki nem jön hozzánk, csak a megszokott esti tv és telefon..

aug. 6. 23:02
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
Próbáljátok meg veszekedni egy kicsit, kössetek egymásba, esetleg...max, tényleg nagyon MAX dulakodásba is belemehettek, hogy egy kicsit feldobjátok az unalmas, monoton, szürke, unott hétköznapokat. 1-2 tányérdobálás is belefér, mondjuk ablakok beverése is esetleg. Szerintem ilyen vonalon induljatok el, hogy jobba tegyétek a párkapcsolatotokat. F
aug. 6. 23:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mitől érzed ezt kapcsolatnak, vagy mitől érzed a melletted lévő személyt a párodnak?

a. mert megszoktam

b. mert nincs más

c. nulla az önbizalmam

aug. 6. 23:25
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Sosem illetetek össze, sajnos.
aug. 6. 23:28
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Ez azért van, mert ez a kapcsolat évek óta halott. Nem köt össze titeket semmi. Nem csak házasság vagy gyerek, de igazából közös emlékek se. Intimitás sincs. Nincs közös cél, amiért vállvetve dolgoztok. Csak a nagy semmi.

Az bennetek a közös, hogy ez nektek még mindig elég jó. Inkább benne maradtok a kihúlt kakiban, mert jobb nem jön úgyse. Addig se vagytok egyedül.

aug. 6. 23:33
 5/9 anonim ***** válasza:
34%

Mi se megyunk sehova,mert nem birunk ki 15 percnel tobbet szeretkezes nelkul vagy h ne folyamat egymas karjaiban fekudjunk. Tokeletesen boldog vagyok vele 2 negyzetmeteren 2 napon at.

Folyamatosan csak a párom és az ő problémázása és gondjai. Mibdig azokkal kell foglalkozni és megoldani. En szivesen megoldom a problemait. Igazabol tole ez se zavar ha panaszkodik,lenyeg,hogy egyutt vagyunk .

Felhotlenul boldogok vagyunk,beszelgetni az idok vegezeteig tudunk a kozos erdeklodeseinknek es rengeteg eletvitelbeli es eletstilusbeli kulonbozosegnek koszonhetoen. Mindig drukkolok,hogy csak kettesben lehessunk es csak ora figyelhessek. Igazabol egy aramszunetnek is orulnek,hogy 1 masodpercet se toltson a telefonnal. Szerencsere tv nincs a szobajaban.

aug. 7. 00:32
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Gyereke van?
aug. 7. 00:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő nem megy sehova, akor menj egyedül. Jó esetben találsz egy új párt is akár.
aug. 7. 06:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez nem is kapcsolat, csak együtt éltek. Mi munka után is szoktunk menni fagyizni, étterembe, sétálni. Ha több szabadnapunk van akkor meg egyértelmű hogy otthon se vagyunk.
aug. 7. 13:08
 9/9 anonim ***** válasza:
8. Így van! Mi imádjuk a vizet, ha csak tehetjük mindig ott vagyunk. Nálunk alap és kedvenc lazulás a hekkezés a folyóparton. 😁🐟
aug. 7. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!