Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor adatik meg, amire vágyom? N
29 éves vagyok nemrégóta, és el vagyok keseredve. Úgy szerettem volna fiatalon gyereket, és az előtt pedig, megtalálni a nagy szerelmet. Egy év múlva ilyenkor 30 leszek, és nem látom a pozitív előjeleket, hogy majd annyival előrébb lennék...
Volt egy nagyon nagy szerelmem, akit gimis koromban ismertem meg, és nagyon sokáig együtt voltunk. 10 évig volt az életem része, de nem folyamatosan jártunk ez idő alatt. Végül elhagyott, részint ebből az okból, hogy én esküvőben, gyerekvállalásban gondolkodtam, ő meg még nagyon sok évet akart ezekkel várni.
Most van valakim, és persze már vele is jópár hónapja vagyok, de nem felhőtlen. Ilyen rövid idő elatt nem egyszer voltunk a szét menetel határán. Sajnos nem érzem, hogy ő lenne a tökéletes férfi számomra, de reménykedem hogy majd alakulnak a dolgok.
Közben meg ugye telik-múlik az idő, idősödöm én is, szüleim is. Ezt a gyerek miatt mondom.
A volt osztálytársaimnál már egyre többek Facebookján látom hogy esküvő, baba. A 2 legjobb barátnőm is gimiből, az egyik idén házasodik, a másik már tavaly házasodott. Van persze sok szingli barátnőm is, vagy ha nem szingli akkor járnak valakivel, tehát úgy állnak mint én, szóval tudom nem minden kortársam hagyott le engem.
Amikor a rokonoknál vagyok nyáron, és jönnek az unokatesók a házastással, gyerekkel látogatóba, olyankor úgy fáj a szívem, én is már mennék férjjel, babával látogatóba.
De amúgy, fent írtam, hogy a gyerekvállalás előtt a magy szerelmet szeretném megtalálni, sajnos még az sincs meg. Az 1. szerelmemet szinte lehetetlen elfelejtenem.
Nem akarok itt siránkozni, bár most megtettem. Nem látni, hol ennek a vége. És utálom az egyedüllétet, nekem kell, hogy legyen randi, legyen párom.
Az a gimis barátnőm, aki tavaly házasodott, ők pl. a férjével még nen akarnak gyereket, majd évek múlva. De legalább nekik már a szerelem megvan, és csodálatos terveik vannak, amiknek a majdani baba is a része.
Tehát összegezzük:
Még mindig az első kapcsolatod miatt sírsz, és emiatt eleve ki van zárva mindennemű normális párkapcsolat. De közben meg nagy szerelmet akarnál, meg gyerekeket, családot. Mit teszel ezért? Semmit. Vársz, és minden évben elmorzsolsz egy könnycseppet, hogy egy újabb év telt el.
Mi KELLENE tenned? Elmenni egy pszichológushoz, és rendbetetetni magad. Mert láthatóan nagyon komoly problémák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!