Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi esélyem lenne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem lenne egy keleti ortodox nőt feleségül venni?

Figyelt kérdés

Alapvetően liberálisnak tartom magam, és bár elvagyok a nyugati nőkkel, több nőm is volt már, de nem szeretném őket feleségül venni. Nem nyugati értékek szerinti házasságban akarok élni. Szóval már egy ideje Kelet felé kacsintgatok. Egyébként is, én ott is szeretnék letelepedni, Ázsiát néztem ki magamnak, hogy idővel oda költözök majd. Viszont mivel keresztény családból származom, nem zárnám ki azt sem, hogy ezen a vonalon haladjak tovább: az ortodox nők elég komolynak tűnnek.

A legsarkallatosabb kérdés persze az lenne, hogy a családja mennyire fogadna el engem?

Igyekszem mindennap fejleszteni magam, hogy jobb, minőségi ember legye! De nem tudom, egy Keleti család mennyire fogadna el.

aug. 4. 11:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Életkorodat miért nem írod ki? Az nagyon számítana!
aug. 4. 11:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Egy ideje beléptem a 30-as éveimbe, ezért jutott eszembe a házasság, hogy ideje lenne megnősülni pár év múlva.
aug. 4. 11:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Na jó! 30-hoz vagy 35-höz vagy közelebb?

Milyen korosztály írjon neked?

Nyilván én kiesek. Senkinek nem szeretnék az "anyukája" lenni...

aug. 4. 11:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Hogyha a környezetedben sok keleti, ortodox nővel tartod a kapcsolatot, olyan társaságba jársz, ahol több ismerősöd van, akkor elég nagy rá az esély. Ha ez egészet nulláról akarod, akkor kicsi.
aug. 4. 11:29
 5/9 A kérdező kommentje:

3-as: A kérdésben keleti ortodox nőkről írok, akik nem tudnak magyarul, tehát nincsenek itt az oldalon, így írni sem tudnak nekem.

De innentől OFF.

A kérdésre válaszoljatok.

aug. 4. 11:33
 6/9 A kérdező kommentje:

Akiknek eddig nem volt nem világos: külföldi nőkről beszélek.

Nem magyarokról.

aug. 4. 11:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Vannak és régen is voltak pl.magyar férfi - orosz nő házasság van. A szüleink korosztályából több ilyet ismerek.

Teljesen egyén-és családfüggő, hogy milyen. Ahogy a magyar katolikus nők sem egyformák. Mily meglepő...

aug. 4. 11:49
 8/9 A kérdező kommentje:

Igem, pl. orosz (keleti) ortodox nőkre gondoltam.

De most más időket élünk. Nem tudom, mennyire lennének nyitottak.

aug. 4. 13:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
#8: akkor értelemszerűen nem inkább orosz nyelvű, vallási fórumokon kellene érdeklődnöd, kérdező?
aug. 4. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!