Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok őszintén, kavartatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok őszintén, kavartatok már egyszerre több pasival?

Figyelt kérdés
Úgy értem mikor nem voltatok párkapcsolatban, volt olyan hogy egy hét alatt, vagy egy hónap alatt kettő vagy több pasival is lefeküdtetek? Mi vezetett rá?

aug. 3. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem.
aug. 3. 17:53
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Velem nem. Én ha már odáig jutok, hogy lefeküdnék valakivel, vannak olyan erős érzelmeim iránta, hogy nem akarok mellette más pasikat hajkurászni.
aug. 3. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Előfordult, hogy kettő udvarolt, de még csók sem történt egyikkel sem. Azt választottam aki jobban megfogott.
aug. 3. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:
54%

Igen. Engem hülyeség és kétségbeesés egyvelege vitt rá. Hiába ismerkedtem, körültekintően szűrve, olyat sosem találtam, akivel lett volna kémia, megmozgatott volna. Minden randiról úgy jöttem haza, hogy minden rendben van azzal, akivel találkoztam, csak semmit nem vált ki belőlem. Egy idő után NAGYON megelégeltem és elkeseredtem.

Ekkor gondoltam, hogy taktikát váltok. Hátha én ilyen fura szerzet vagyok, és nálam csak evés közben jön meg az étvágy előbb-utóbb... Úgyhogy "ettem". Ennyi igazából.

Így sem jártam sikerrel, ezen a ponton adtam fel végleg. Azóta is értetlenül csodálkozom, amikor emberek erős kémiáról mesélnek, hogy mit hozott ki belőlük a másik, hogy eleinte alig bírtak kiszállni az ágyból, még enni meg aludni is a felfokozott állapottól stb. Azt "szeretem" nagyon, amikor kiderül, hogy ez a kémia azonnal érezhető volt. Csessze meg a sors vagy akármi, hogy soha még csak a közelében sem lehettem ennek! 😔 Csak a langyosság, az unalom, a semmi...

aug. 3. 18:10
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Engem most dobott a csaj, mikor elkezdtünk ismerkedni akkor mondta, hogy van egy srác akivel még beszélget de semmi komoly. Így végül összejöttünk. Rájöttem, hogy mindvégig beszélt vele és most le lettem cserélve. Persze más dolgokra fogta, hogy most ő nem alkalmas kapcsolatra stb..
aug. 3. 18:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szintén nem.

Kémia, vonzalom nélkül nem vagyok képes szexelni.

aug. 3. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:
27%
Soha nem tett ilyet egy nő sem a történelem során, a feltételezés is sértő... :D
aug. 3. 18:23
 8/8 anonim ***** válasza:
80%
Igen. Szingli voltam, és nem akartam komoly kapcsolatot épp.
aug. 3. 18:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!