Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érhető, hogy “lecserélt”?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érhető, hogy “lecserélt”?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kissé magam alatt vagyok, mert megismerkedtem egy külföldi férfival, aki Budapesten nyaralt. Nagyon jól elvoltunk, le is feküdtem vele (ezt már bánom így utólag), neki nem volt barátnője, legalábbis ezt állította. Ezt el is hiszem, mert semmi jele nem volt semmi felületen, valamint a haverjai is megerősítették. Amikor hazament, még rengeteget beszélgettünk, nagyon jól elvoltunk pár hétig. Aztán hirtelen csak kevesebbet kezdett el írni, rákérdeztem, hogy mi miatt. Azt mondta, hogy ott ahol él megismerkedett egy nővel, és így fura neki a helyzet. Természetesen kiléptem a képből.

Ami fáj az, az, hogy ilyen hamar leváltott.:( Azt hittem több van köztünk, arról is szó volt, hogy jön majd meglátogatni. Szóval annak ellenére, hogy nagyon messze élünk egymástól bíztam benne, hogy nem szakad meg ilyen hamar a kapcsolat, pedig a szívem mélyén tudtam, hogy ez sehova se fog vezetni, mert egyikünk se akar távkapcsolatot. Nagyon hülye voltam, hogy ennyire beleéltem magam? Valaki térítsen már észhez légyszi.

2024. aug. 1. 16:16
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
100%
A külfüldi pasik, akik egyedül vagy a haverjaikkal jönnek ide, egyértelműen azzal a szándékkal érkeznek, hogy jót mulassanak olcsón és megdöntsenek minél több bennszülött lányt. Aztán lelépnek, és a sosem hallasz felőlük.
2024. aug. 1. 16:18
 2/30 anonim ***** válasza:
79%

Könnyű préda voltál. Legközelebb ne add oda magad random külföldinek ennyi.

Okosabban kell csinálni ha tartósabb kapcsolatot szeretnél. Így kb ez a legvalószínűbb kimenetel.

2024. aug. 1. 16:20
 3/30 A kérdező kommentje:
#2 igen sajnos már látom ezt.. elrontottam nagyon.
2024. aug. 1. 16:21
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj belőle. Az a gond a fiatal lányokat senki nem tanítja meg tartsák magukat értékesnek. Teljesen másképpen állnának így a pasikhoz. Lenne tartásuk.

Ezáltal a pasik is éreznék itt most nem elég 1-2 hét jópofizás.. és a lányt is többre tartanák mint egy kaland.

2024. aug. 1. 16:28
 5/30 A kérdező kommentje:
#4 igazad van. Több ilyen nem lesz, hogy belemegyek kavarásba, eddig se volt rá példa, ez az első alkalom és jól pofára is estem.:( Csak ha meg nem feküdtem volna le vele, akkor se lett volna ebből semmi, mert külföldön él. Annyi jó oldala lett volna, hogy nem kezdtem volna el hozzá kötődni.
2024. aug. 1. 16:40
 6/30 anonim ***** válasza:
54%
Nem gondolom, hogy kizárólagosan szexre hajtott mint a többi hozzászóló írta. Egyáltalán nem biztos. Szerintem akkor megmondta volna mert azt is elmondta, hogy más közelebbi nővel ismerkedett meg. Nem tűnik képmutatónak ezek alapján egyáltalán. Kedvelhetett bizonyos fokig, de mivel TE SZINTÉN nem akartál távkapcsolatban lenni így logikusan a másik nőre koncentrál. Ha csak szexre kellettél volna nem írt volna miután hazament, vagy egyáltalán nem tudnál arról, hogy mással ismerkedik. Inkább megtartott volna talonban és ment volna egyszer/többször hozzád, vagy te hozzá dugni aztán jól van közben meg lehazudta volna még a Holdat is. Szerintem fair módon állt hozzád.
2024. aug. 1. 16:41
 7/30 A kérdező kommentje:
#6 ez egy korrekt meglátás, köszönöm szépen, kicsit jobban is érzem magam.😊
2024. aug. 1. 16:46
 8/30 anonim ***** válasza:
73%
Kaland voltál neki, ő eleve az első pillanattól fogva nem is akart többet. Lépj tovább, ismerkedj te is!
2024. aug. 1. 16:59
 9/30 anonim ***** válasza:
91%

Igazából te is tudtad már az első pillanattól, hogy ez ennyi. A "lelked mélyén"

Ott vége volt, mikor utoljára megcsókolt.

Volt annyira úriember, hogy még egy kicsit beszélgetett veled, benne volt a játékban, hogy meglegyen az illúzió.

2024. aug. 1. 16:59
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem "cserélt le"/ cserélt le. Te soha nem voltál több mint nyári kaland és te neked se több ő. Csak mivel te nem szoktál kalandozgatni, párkapcsolat párti vagy így összekevered a szezont a fazonnal. Nagyon jól tudtad, hogy ebből nem lesz több és mégis lefeküdtél vele, ismerkedtél vele. Nem ígért neked semmit csak szóba hozta hogy (talán) meglátogat. Viszont te sem ígértél neki semmit, nem mondtad, hogy kapcsolatot akarsz. Úgy állt hozzád mint várható volt. Máskor ne szexelj tőled jóval messze elő fiúkkal, vagy magyarral se ha nem tudsz csak szexelni érzések nélkül.
2024. aug. 1. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!