Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ezt miért csinálta? Első randi?
Figyelt kérdés
Elhívott első randira, megérkeztünk, odamentünk a helyre majd azt mondja: a kocsiban hagyta a pénztárcáját, visszamegy érte.
1. Nem tetszettem neki, így akart lelépni.
2. Azt akarta, hogy ajánljam fel én hogy fizetek.
3. Tényleg otthagyta.
júl. 30. 22:11
11/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta: "A kocsiban felejtettem a pénztárcám! Maradj itt, visszamegyek érte!"
Nem számított arra, hogy azt mondom vissza megyek vele.
Aztán meglett a pénztárca és visszamentünk a helyre.
A kérdés az, hogy miért csinál ilyen taktikát a férfi?
Nem hiszem, hogy valóban a kocsiban felejtette.
júl. 31. 09:29
12/17 anonim válasza:
A kocsiból vette ki a pénztárcát vagy a zsebéből? A randi milyen volt, miben álapotattok meg?
13/17 A kérdező kommentje:
A kocsiból, az ülés mellett volt (azt hiszem, nem emlékszem pontosan).
Jó volt a randi, nálam fejeztük be.
júl. 31. 09:40
14/17 anonim válasza:
Nem kell ezt túlragozni, otthagyta, előfordul, ennyi. Ha jó volt és azután is kerestétek egymást nincs miért aggódnod.
15/17 A kérdező kommentje:
Csak arra gondolok, hogy lehet, hogy elsőre úgy gondolta hogy mégsem tetszem, és így akart lelépni.
júl. 31. 10:01
17/17 anonim válasza:
Te normális vagy?
Ott felejtette, én a telefonom hagyom a kocsiba elég gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!