Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a nagy gyűlölet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a nagy gyűlölet?

Figyelt kérdés

Nem incelkedés vagy mi. Nem állok egyik nem pártján sem. De egyre inkább azt látom, hogy a két nem olyan szinten utálni kezdte egymást….leginkább a férfiak a nőket ahogy észrevettem.

A mostani kérdésekből is azt szűrtem le, hogy kb mindenért a nőket hibáztatják. Tiktokon is egyre több video jön szembe velem ahol férfiak rakják ki, hogy átvertek pár nőt, vagy most nem ír vissza a nőjének de ő elmegy a B terves csajjal bulizni. Na ott kommentben a férfiak kb Istenítették a férfit, hogy mennyire jól teszi, így kell csinálni.

Ma meg megtaláltam a fordítottját, ahol egy nő tette ki, hogy elmegy a B tervvel randizni. Alatta vagy 200 komment ahol ostorozzák a lányt, hogy mennyire gáz, undorító, remélik pofára esik. Stb stb…

Most nem azért, mert tudom hogy a nők is sokszor megérik a pénzüket, De nagyon nagyon sok esetben ha egy férfi basz át egy nőt a többi férfi helyesli, ha meg fordítva akkor egy világi patkány….de ha a nő reagál rá akkor elkussoltatják mintha neki szava nem lehetne. Nem veszekedés céljából kérdezem!!!

2024. júl. 29. 22:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tartom a közösségi médiát valóságnak. Vagy azért csinálják, mert ez kell a népnek és jöjjön a nézettség meg a komment áradat, vagy tényleg ilyen sértettség szól belőlük sérelem hatására. Ha megnézed a gyakorit kérdező, akkor láthatod, hogy a legtöbb ember kapcsolatra vágyik, nem pedig erre amit leírtál. Persze itt is sok a gyűlöletkeltő provokatív kérdés mindkét nemtől, de a többség nem ilyen. Az itt fakadó gyűlöletkeltés, a csalódásból jön, de amögött szinte mindig a sikertelen párkeresés áll, csak ugye könnyebb a másikat hibáztatni. Ne vedd valós ténynek amit látsz.
2024. júl. 30. 09:30
 12/12 anonim ***** válasza:

“Ma meg megtaláltam a fordítottját, ahol egy nő tette ki, hogy elmegy a B tervvel randizni. Alatta vagy 200 komment ahol ostorozzák a lányt, hogy mennyire gáz, undorító, remélik pofára esik. Stb stb…

Van amikor egyertelmu a tortenet vegkimenetele es a sajat godret megasva pozitiv vissza igazolast keres a szemely.. sokan nem azert irnak ki kerdest mert kivancsiak masok velemenyere es az alapjan merlegelni tudjon, ha nem szimpla vissza igazolast keres a butasagara.

2024. júl. 30. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!