Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a nagy gyűlölet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a nagy gyűlölet?

Figyelt kérdés

Nem incelkedés vagy mi. Nem állok egyik nem pártján sem. De egyre inkább azt látom, hogy a két nem olyan szinten utálni kezdte egymást….leginkább a férfiak a nőket ahogy észrevettem.

A mostani kérdésekből is azt szűrtem le, hogy kb mindenért a nőket hibáztatják. Tiktokon is egyre több video jön szembe velem ahol férfiak rakják ki, hogy átvertek pár nőt, vagy most nem ír vissza a nőjének de ő elmegy a B terves csajjal bulizni. Na ott kommentben a férfiak kb Istenítették a férfit, hogy mennyire jól teszi, így kell csinálni.

Ma meg megtaláltam a fordítottját, ahol egy nő tette ki, hogy elmegy a B tervvel randizni. Alatta vagy 200 komment ahol ostorozzák a lányt, hogy mennyire gáz, undorító, remélik pofára esik. Stb stb…

Most nem azért, mert tudom hogy a nők is sokszor megérik a pénzüket, De nagyon nagyon sok esetben ha egy férfi basz át egy nőt a többi férfi helyesli, ha meg fordítva akkor egy világi patkány….de ha a nő reagál rá akkor elkussoltatják mintha neki szava nem lehetne. Nem veszekedés céljából kérdezem!!!

2024. júl. 29. 22:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

A sikertelenek fegyvere.

Aki rendben van saját magával, attól nem fogsz ilyeneket hallani.

2024. júl. 29. 22:24
 2/12 anonim ***** válasza:
57%
Itt.
2024. júl. 29. 22:25
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Mert jo moka gerjeszteni az ellentetett. Mert erre jatszik a media is. Mert butak az emberek. Mert csak az azonnali dolgok elegitik ki oket par percre. Es meg hasonlo indokok.

Kb napestig tudnam sorolni ...

2024. júl. 29. 22:30
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Ha ez megnyugtat, akkor el tudom mondani neked, hogy én nem csak a nőket utálom, hanem mindenkit 😃
2024. júl. 29. 22:39
 5/12 A kérdező kommentje:
22:39-es ezzel én is így vagyok😂😂😂
2024. júl. 29. 22:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert a gyűlölet gyűlöletet szül. Itt is ha kikerül egy kérdés ami tele van gyűlölettel egyik nem irányába, akkor a válaszokban indul is vissza a gyűlölet a másik nem irányába. Nem értem mire jó ez, kinek jó ez, elsősorban emberek vagyunk mind. Szóval az általad felhozott példáknál is mindkét esetben egy ember basz át egy másik embert. Tök mindegy, hogy melyik milyen nemű volt, mindenképp görény dolog átbaszni mást. Mint ahogy kihasználni, hülyíteni is az.
2024. júl. 29. 22:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Háborúzzatok és öljétek egymást az idők végezetéig,akkor lehet benneteket csodálni és vagytok elemetekben igazán amikor azon ügyködtök,hogy a másiknak miként lehetne kárt okozni,a békében csak megrohadnánk.
2024. júl. 29. 23:06
 8/12 anonim ***** válasza:
23%

Ha tudnád hogy milyenek a mai nők, milyen képességekkel már rég nem rendelkeznek, akkor nem kérdeznél ekkora blődséget!

(Még mielőtt: mindig is volt csajom/csajaim)

2024. júl. 29. 23:35
 9/12 anonim ***** válasza:
56%
Ilyen videókat az néz aki lelki sérült.
2024. júl. 30. 00:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Amikor valaki eljut odáig, hogy: utálom az embereket, na akkor kellene tükörbe nézni, és elgondolkodni.
2024. júl. 30. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!