Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ijesztő lenne egy ilyen kérdés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ijesztő lenne egy ilyen kérdés?

Figyelt kérdés

Egy idegen csajtól, (engem abszolút nem ismer) ha megkérdezném, hogy xy-nak vagy a testvére/unokatestvére?

Facebookról gyanítom, hogy rokoni kapcsolatban vannak.

Ezt inkább érdekesnek vélné, vagy egyenesen megijedne, hogy honnan tudok ilyesmit?

2024. júl. 29. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hol, hogyan szólítanád meg? Ha az utcán, az nagyvárosban kicsit ijesztő.

Ha mondjuk együtt dolgoztok, akkor nem.

Faluban az sem gond, ha az utcán szólítod meg.

2024. júl. 29. 13:14
 2/7 A kérdező kommentje:
A munkahelyén. Boltban dolgozik
2024. júl. 29. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ijesztő. Azért úgy csináld, hogy kérd a segítségét egy termékkel kapcsolatban és közben hozd ezt szóba. Ha csak úgy bemész a boltba ezzel a kérdéssel, az nagyon furcsa.
2024. júl. 29. 13:26
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem ijesztő, de kérlek ne zargass senkit munka közben. Az a legkínosabb, mert nem tud hova menni előled, ha nem szeretne beszélgetni.
2024. júl. 29. 13:28
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván akkor kell megkérdezni, amikor nem nagyon van forgalom.
2024. júl. 29. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

"Ha az utcán, az nagyvárosban kicsit ijesztő."

Nem tudom mi van az emberekkel. Lehet csak én vagyok ilyen bátor. Igaz az nem nagyvárosban volt de faluban nagyon sokszor kérdezték hogy én az XY gyereke/unokája vagyok e, és általában rá is hibáztak. És valami hasonló Budapesten is volt, akkor se ijedtem meg.

Illetve én is kérdeztem embereket így, van pl egy haver/barát akinek jártam az otthonában futólag láttam rokonait, az arcukat nem tudtam megjegyezni 100%osan (sajnos rosszul jegyzék meg arcokat), talán ők se az enyémet de nem akarok bunkó lenni hogy csakúgy elmegyek mellettük és rákérdezek. Én sose éreztem hogy féltek volna, maximum megvető, undorodó pillantásokat kaptam de azt se olyan sokszor.

2024. júl. 29. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:
60%
Nem lenne egyszerűbb az ismerőst, az XY-t megkérdezni, hogy rokona-e a csaj? Én ha látok valakit, akiről tippelem, hogy XY rokona, akkor XY-t kérdezem meg legközelebb, ha összefutunk... Így logikus. Idegen embert nem illik megszólítani, ilyen értelemben.
2024. júl. 29. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!