Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Ha komoly kapcsolat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ha komoly kapcsolat a cél, ilyet merjek vagy ne?

Figyelt kérdés

Tehát vagyunk valahol és hozok valamit, ami amúgy nem masztira használatos de mikor a kezébe adom azt mondom hogy ezt amúgy felküldtem magamnak...

Ez meredek ugye? Szexkapcsolatban ez oké, de komolynál.

Annyi, hogy ismerem a férfit viszonylag régóta. Tudja, hogy nem vagyok ribó.

Komoly a kérdés, privátot nem kérek.

2024. júl. 29. 10:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%
Merj nyugodtan!
2024. júl. 29. 10:16
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Ezt is egy kanos faszi írta, a megfogalmazás és a szövegkörnyezet lebuktat titeket ám.
2024. júl. 29. 10:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
miért itt kérded, ha komoly vele, akkor mindent megtudsz vele beszélni még ezt is. ha fétiseid vannak akkor nem mindig azonos a partner ebben f.ságban, tehát akár taszitó is lehet a perverziód honey, csak lassan az ilyen fésiekkel, mert riasztó tud lenni, én lépnék, ha tudnám, hogy ilyen fésiei vannak, és ezektől áll fel jobban, stb egyéb szürke 50 árnyalatai jah.. teh tudod, mikor akarod elcseszni csak rajta
2024. júl. 29. 10:22
 4/14 A kérdező kommentje:
Nincsenek fétiseim. Csak szexuálisan elég túlfűtött a pasi. Dehát pasiból van, ez természetes. Aki ír azt tiltom.
2024. júl. 29. 10:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég beteg...
2024. júl. 29. 10:34
 6/14 anonim ***** válasza:
Hozol neki egy banán vagy ubit és mielőtt megenné azelőtt elmondod neki, hogy benned volt amúgy vagy mi?
2024. júl. 29. 10:36
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Felküldtem magamnak? Ilyet nő nem mond. Ez tipik kanos fiú szóhasználat.
2024. júl. 29. 10:38
 8/14 anonim ***** válasza:
76%

"vagyunk valahol és hozok valamit"

Tyű, ez aztán a konkrét kérdés!

Én is vagyok valahol és hozok valamit. Konkrétan ülök az szobámban és hoztam egy bögre teát. Ami amúgy szintén nem masztira való, és én nem fel-, hanem leküldtem magamba.

Semmi meredek nincs benne, ezt simán vállalnám a párom előtt. Elég komoly a kapcsolatunk, 2 gyereket nevelünk együtt.

2024. júl. 29. 10:39
 9/14 anonim ***** válasza:
60%
Ha még ismerkedés van, akármennyire túlfűtött a pasas, azért ezt hanyagolnám, mert hamar bekerülhetsz az "egyszer meghúzom ezt a kis retket, kapcsolatra meg kinek kellene ennyire közönséges nő" kategória. Komoly kapcsolatban, ahol már ismeritek egymás kinkjeit, és tudod, hogy nem akasztaná ki, lehet,
2024. júl. 29. 10:45
 10/14 A kérdező kommentje:
Egyetértek 9
2024. júl. 29. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!