Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi nem dolgozik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem dolgozik, mert a befeketetéseiből él, az kizáró ok a nőknél?

Figyelt kérdés
Ettől függetlenül nem ül ölbetett kézzel, elfoglalja magát hasznos tevékenységekkel, vannak hobbijai, utazik, stb...
2024. júl. 27. 21:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
20: És ha 10 000 Ft/nap?:)
2024. júl. 28. 18:18
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem, ha meg tud belőle élni, és tudatosan végiggondolta az egészet, nem az van, hogy "3 évig ki tudom bekkelni, aztán életművészkedni meg alvilági módon seftelni meg szerencsejátékozni fogok", nem lenne vele gondom.
2024. júl. 29. 09:32
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek azokkal akik szerint nevetséges, hogy mindenkinek úgy kéne élnie, hogy napi 8 órát vagy annál is többet robotol. Ez lélekölő. Én heti 20 órát dolgozom kapok pluszt pénzt az államtól és körülbelül az átlag fizetés szintjén érem el vele. Emiatt szerencsésnek érzem magam, de nagy árat fizettem ezért amit őszintén senkinek se kívánok és lassan épültem fel belőle. Ezek miatt kritikusabb hangnemet ütök meg fennálló globális kapitalizmussal szemben és elkezdtem támogatni az alapjövedelmet is. Sőt minél kevesebbet dolgozik valaki annál kisebb karbonlábnyoma és a felső 1% sokkal inkább felelős az ökológiai válságért így sokkal jobban meg kéne adóztatni őket és újraelosztás kell.

Mivel rendszerkritikus lettem így nagyobb pozitívum nálam, hogy ne a szokásos dolgozzunk heti 40 órát vagy többet életmódja legyen és lehessen beszélgetni vele közéletről.

2024. aug. 15. 08:57
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha tud főzni, nem igénytelen , koszos, és képes udvarolni, akkor nem zavar.
2024. aug. 15. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!