Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak miért számít annyira a hajszín hogy szőke legyen? Miért vannak odáig szőkékért?
És most ne hurrogjon le senki, hogy képzelem, és nem így van, nem számít, nem azt nézik, stb.
Bár így lenne....Bár ne számítana.
De nem ezt látom.
És nem az irigység beszél belőlem, én nem akarom befestetni szőkére.
Megjegyzem, hogy nekem nőként mindegy, egy srácnak milyen a haj- és szemszíne.
Oké, gondolom nem minden pasi ilyen, van akinek mindegy (ők vannak kevesebben), van akinek a sötét hajú jön be.
De itt Magyarországon, de jártam külföldön is, és mesélték is nekem csajok, hogy míg barnák voltak észre se vették őket, de amikor befestették szőkére, ugyanúgy öltöztek és sminkeltek, már sokkal több figyelmet és bókot kaptak pasiktól.
Otthon is ezt láttam, a csaj lehetett sminktelen, melegítős, maci-nacis, csúnya, vagy átlagos, a pasik fütyültek utána meg bomladoztak mert szőkére volt festve a haja.
Két csaj ismerősöm aki eredetileg barna, vannak fenn barna hajas képei, de befestették szőkére, feltettek róla képet, jöttek a kommentek pasiktól hogy milyen fantasztikus a haja, holott az a tipik hidrogénszőke és lelapuló.
Itt külföldön magyarok és külföldiek is mondták mennyire szeretik a szőke hajat, egyik külföldi srácnak szinte csak szőke barátnői voltak (köztük festett).
Ami a döbbenet, egyik pasi ismerősöm külföldi, helyes, sportos, tetszik a nőknek, oda volt egy csajért munkahelyen (már nem dolgozik nálunk), aki se nem szép (ronda volt és nemcsak szerintem), ronda fogakkal, ronda bőrrel, iszonyú sovány (nem a vékony de csinos kategória), hiéna nevetéssel, de ami a rosszabb, hogy egy arrogáns, unszimpatikus, bunkó paraszt csaj volt akit majdnem mindenki utált.
És ezért a csajért volt oda, csak mert az eredetileg barna haja épp szőkére volt festve, szépnek találta.....
És mielőtt valaki leszól jajj ez szubjektív, mindenkinek más az ízlése, lehet neki szép ami másnak csúnya blablabla, a csaj elment, mikor mesélte oda volt érte és ledöbbentem, mert se nem szép, se nem kedves se nem vicces hanem egy utálatos ronda hárpia, rákerestem és mutattam képeket, köztük olyat ahol barna volt a haja, és mondta nekem hogy igazam van és hogy utólag nem érti miért találta szépnek.
Mert amúgy csak azért ábrándult ki belőle, mert megtudta drogozik és egy részeg buliban volt gang band-je (állítólag fel is vette valaki videóra és ez nem pletyka).
Egyszer egy csaj ismerősöm mondta egyes pasiknak teljesen mindegy hogy néz ki amúgy a csaj és milyen a természete, csak az a lényeg hogy szőke legyen.
És egy buliban ahol beöltöztünk jelmezbe, poénból felvettem szőke parokát, ráadásul olcsó gagyi fajtát, készültek közös képek, mutogattam ismerősöknek milyen jó buli volt, és pár pasi ismerősöm ámuldozott szerintük milyen jó ez a haj szerintük jól állna és amúgy is szőke nő párti.
Volt aki azt mondta pedig hogy nem àllt jól a szőke haj a világos bőrömhöz, és hogy felismerhetetlen voltam, mintha nem is én lennék.
Én se tetszettem magamnak úgy.
A saját hajszínem jobban keretezi az arcomat.
És ne vegyétek női incel kirohanásnak, és azt se tanácsoljátok akkor festesd be....
Kösz nem, nem akarom a fele kihulljon, a maradék hajam fele letörjön, fénytelen és fakó legyen, a lenövés pedig szürkés (mesélte festett szőke ismerős).
Se hajkárosodást nem akarok, se tucat nem akarok lenni.
Egyedi szeretnék lenni.
Miért nem az egyéniség számít?
Vagy miért nem jó egy gyönyörű de barna vagy fekete vagy vörös hajú nő?
Egyszer régen egy pasi ismerősömnek mutattam képet egy nőismerősömről, tényleg ritka szép lány, gyönyörű, minden, az arca, orra, szeme, szája, és emellett nagyon kedves aranyos, nincs elszállva, és mit mondott erre az a pasi ismerősöm?
Hogy neki nem tetszik, mert barna, neki nem jön be a barna haj.
Néha már az az érzésem, a pasik legtöbbje előbb jönne össze egy ronda vagy átlagos utálatos vagy semmilyen személyiségű de szőke akár festett hajú nővel, mint egy gyönyörű kedves aranyos barna vagy akármilyen más hajszínű nővel.
Adott egy amúgy gyönyörű normális csaj, de nekik nem jó mert nem szőke a haja....
És ez nem hiszti, tényleg ezt látom, tucat nem tucat a festett szőke, kapósabb, jobban bejön pasiknak, döglenek utána akárhogy is néz ki és akármilyen a személyisége.
Elkeseritő, mert az kellene legyen a normális hozzáállás, hogy mindegy a haj- és szemszín, összhatás számít, és az milyen személyisége van.
Szóval miért, miért bejövős a szőke akkor is ha festett?
A szőke haj nem fogja garantálni hogy jó is lesz a kapcsolat, nagyon kevés egy tartalmas, hosszútávú, jól működő kapcsolathoz, sokkal több minden kell ehhez.
Húúú basszus most úgy éreztem magam mint 15 évvel ezelőtt egy baromi unalmas tanórán, próbáltam figyelni de nem ment.
1. Nem gondolom, hogy ezt általánosítani lehetne.
Még ha úgy is érzed, hogy mindenki a szőke nőkért van oda, tévedsz.
Nyilván sokaknak tetszik, ahogy egyébként sokaknak tetszik a fekete is.
2. A szőke haj valóban feltűnőbb, hamarabb észreveszi az ember.
Én voltam szőke, minden féle barna és most ismét szőke és valóban észrevehetőbb így az ember, de ez összességében sokat nem jelent.
3. Miért zavar téged az, hogy a férfiak egy része a szőkéket szereti jobban?
A hidrogénszőke nem természetes szín, ellenben a vörössel, barnával, illetve a feketével. Feltűnő, ezáltal jobban kitűnik a természetes színek között. Ugyanúgy, mint a kék vagy a pink haj.
Ugyanakkor tegyük hozzá, hogy hidrogénszőkére általában nem a visszafogott lányok festik a hajukat, tehát nagy arányban együtt jár azzal, hogy szeretik magukra felhívni a figyelmet.
Elsőként azt mondanám, hogy sok férfinek mindegy milyen színű egy nő haja, mert nem ez számít. Én esetemben is igaz ez.
Akinek a lényegre törekszik, azaz hogy megdönthessen egy nőt, szerintem nem fog válogatni, sokesetben.
Akinek meg maga a nő számít, ott meg mindegy milyen színű a haja, stb…
Persze akinek meg csak a szőke jön be, mint valakinek meg a vörös, stb, annak ideáljai is lehetnek. Már bocsánat, és semmiképpen nem szeretnék általánosítani vagy ledegradálni a szőkenőket, de a közhiedelem szerint, ők ”egyszerűbbek”…
Tudjuk, hogy vannak nem született festett hajúnők, ráadásul sok szőkenő egyáltalán nem ”buta” a feltételezések szerint.
Miért is jön be a férfiak egyrészének a szőke?
Ennek számosoka van és sokszor még az adott férfi sem tudja ennek az okát.
Néhány lehetséges ok:
- Tök egyszerűen ezt szereti, akár fetisizálja.
- Butábbnak vélik és ezért könnyeben kaphatónak gondolják.
- A szőkét társítják, egy kicsit emlékeztet a ”kislányokra” és izgalmasabb ez egyeseknek… Lásd diáklányok, miniszoknya, stb, főleg Japánban.
- Mivel sok esetben gyerekek szőkék és csak később változik a hajszín, így egy gyerekkori szerelem érzés is szerepet játszhat.
- Ki tudja még mi az ami vonz egy férfit a ”szőkenőhöz”.
Nem is azt írtam hogy mindenkinek, hanem hogy a pasik nagy részének.
Én is ezt hittem kicsit régebben, hogy nem ez számít, hogy mindenki a természetes színeivel a legszebb, sőt én azt gondolom, minden típusból vannak szépek, kevésbé szépek, csúnyák.
De az utóbbi időben amit tapasztaltam, itthon és külföldön, eléggé elkeserített.
Főleg mikor mutogattam a buli képeimet ahol az az ócska mű paróka volt rajtam (a buli volt nekem a lényeg milyen jól éreztük magunkat azért mutattam) és az a két csávó aki lelkendezett de jó itt a hajam el voltak ájulva, épp hogy nem mondták festessem be szőkére, egyik külföldi indiai másik magyar, előbbinek megmondtam kösz maradok az eredetinél.
Néha az az érzésem ha szőkére festetném és úgy mennék dolgozni vagy utcára lehet hirtelen sokkal több érdeklődöm lenne.
De azért se akarom befestetni, mert valaki ne azért legyen velem mert szőke a hajam.
Hanem mert szépnek talál (akármilyen hajszínnel) és mert tetszik neki az egyéniségem.
Ja, és nekem a hajam hol sötétebb hol világosabb, évszak függő, mikor sötétebb volt melóhelyen két csávó beszólt miért festettem be, nekik világosabban (szőkésebben) jobban tetszett. (Az egyik bevallottan szintén szőkéket szereti).
Erre mondtam, akinek tetszem, annak mindenhogy kellene tetszek.
7
Férfi vagyok, és szerintem is bizarr.
Rendesen undorodom is ettől a jelenségtől, pláne annak tükrében, hogy a pedofil bántalmazók 98%-a férfi.
És megérteni se tudom, ugyanis nekem kifejezetten a felnőtt nőkre jellemző külső jegyek a vonzóak.
Igen de pl. az a helyes sportos pasi aki oda volt azért a ronda ragyás bőrű lapátfogú hiéna röhögésű bunkó gebéért, bevallotta igen szereti a szőke hajat, kérdeztem miért, mondta nem tudja.
És a csaj akiért oda volt, se nem kislányos, se nem bájos, se nem kedves, se nagy szeme (kicsi és táskás) se nagy szempillája nincsen.
És a poén, azt is mondta a teltebb nőket szereti szélesebb csipővel, nagyobb fenékkel, erősebb combokkal, a női fenék nem a mell a gyengéje, és ez a csaj elől hátul lapos volt.
De mégis oda volt érte és akkor mikor itt dolgozott szépnek találta (gondolom azért mert festett szőke volt), hogy meglátta első nap és azt gondolta milyen szép és szőke.
Azóta megbánta, mióta megtudott róla dolgokat és mutattam neki képeket közösségi oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!