Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy cuki postásfiú,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy cuki postásfiú, akivel gyakran találkozom...? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
És nagyon jókat szoktunk beszélgetni. Legutóbb amikor elbúcsúztunk, akkor hátrafordultam és észrevettem, hogy engem néz, jó mélyen a szemembe nézett, el is pirultam. Vajon bejövök neki?
júl. 24. 10:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
23%
Mondom tapasztalat. Ezek az emberek semmire se vágynak. Semmi életcél. Ennyi.
júl. 24. 11:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#11 és? Nekem például az az életcélom, hogy hagyjanak békén a p*csába és nyugalmat akarok. Komolyan, semmi több. Csak ne ugassanak bele a másik életébe. Ettől én még (a látszat ellenére), nem vagyok egy megkeseredett ember. Csak egyszerűen unom ezt az életcél dumát.
júl. 24. 11:37
 13/15 A kérdező kommentje:
9-esnek nagyon köszönöm, h a kérdésre válaszolt!
júl. 24. 12:16
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 ne haragudj, de a kérdésed is teljesen értelmetlen. Mi ezt honnan tudjuk? Azok alapján, amiket leírtál igen, egyébként meg mi ezt nem látjuk.
júl. 24. 13:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Azért egy kis megerősítés jól jött, köszi :)
júl. 24. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!