Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belevágjak vagy sem?
Tetszik egy lány, a Balatonon minden évben találkozunk. Így jött az ötlet, hogy mi lenne ha...?
Egy a gond, hogy a lakóhelyünk 180 km-re van egymástól. A balatoni közös pont 160-ra. Ez kb 2,5-3 óra autóval. Mindketten egyetemre járunk (nem a lakóhelyünkön) de a két egyetemi város is messze van egymástól. Az egyetem se sok szabadidőt ad, én pedig dolgozok is egyetem mellett. így ha belegondolok, akkor jó, ha havonta egyszer-kétszer találkoznánk, amit azért elég kevésnek gondolok.
Nyilván az egyetemnek egyszer vége lesz, akkor már tudnánk úgy munkát keresni, hogy közelebb legyünk egymáshoz.
Ráadásul olyan család, hogy biztos nem fogják engedni hetente utazni hozzám. (Egyébként nagyon rendes család, ezt nem negatívumként írtam) Én autózok, a távolsággal még nem lenne baj, nekem megérné annyit vezetni, csak időm nincsen rá. A hétvége nekem még beleférne, de nem tudom neki jó-e. Tehát nem lehetne csak úgy pl. egy randit összehozni, mert nem a szomszéd városban lakunk, na.
Én rajta lennék valami megoldáson, de a személyes találkozást nehezen tudnánk megoldani. Meg gondolom nem mi lennénk az elsők, akik nem egy városból ismerték meg egymást.
Valaki volt már hasonló helyzetben?
Jöhet privát is, de kíváncsi lennék mások hogyan oldották meg ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!