Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kollégám rájött, hogy tetszik nekem. Mire számíthatok?
Egyedülálló nő vagyok, és teljesen belezúgtam a házas kollégámba. Soha nem léptem semmit felé emiatt. Valószínűleg eddig is sejtette, hogy mi a helyzet (elpirultam, remegett a kezem stb.), de ma teljesen lebuktam. Egy képet kellett mutatnom a telefonomban, és a galériában meglátta, hogy több kép le van mentve róla. Láttam, hogy elmosolyodott, de nem mondott semmit.
Gyorsan megszakítottam a beszélgetést, és a nap hátralévő részében kerültem. Soha nem voltam még ilyen kínos helyzetben. Azóta próbálom lefuttatni a lehetőségeket. Szerintetek mi lesz holnap?
Fel fogja hozni a témát? Ki fog nevetni? Otthon együtt nevet rajtam a feleségével? A hiúságát legyezgeti csak? Jobban fogom érdekelni őt? Elmondja másoknak?
Szerintem túlpörgöd...
Amennyiben te is tetszel neki, minimum célozgatni fog, hogy jó csajnak tart, jó vagy nàla.
Ha pedig nem,az égvilágon semmi sem fog történni, feltéve, hogy intelligens felnőtt férfiről beszélünk.
“ Ha pedig nem,az égvilágon semmi sem fog történni, feltéve, hogy intelligens felnőtt férfiről beszélünk.”
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy homlokegyenest fordított szituban ugyanezt írtad volna-e…
Ha velem esett volna meg a dolog, én nem mondanám el senkinek, biztosan nem gúnyolódnék rajtad, se otthon a feleségemmel, se máshol. Inkább bóknak venném.
Amúgy szerintem aranyos kis szitu volt, nem kell túlpörögni, vedd viccesen a dolgot, pár év múlva már jókat fogsz nevetni rajta a barátnőiddel, mikor meséled nekik.
F
Igen,ugyanezt írtam volna valószínűleg.Hogy miért?
Ha én családos férfi lennék, nyilván örülnék egy ilyen rajongàsnak, nem akadnék ki ezen, illetve vissza sem élnék a helyzettel.Foglalkoznék a saját életemmel és mennék tovább.
Viszont amennyiben tetszik nagyon a csaj, lehet, hogy ledobnàm a bombát olyan értelemben, hogy utalnék arra, milyen csini és szàmomra az nem teher,ha így kattog rajtam... Ettől még én irànyíthatom a helyzetet, ugyanis rajtam múlik, mit kezdek vele.Szerintem pont ettől aranyos, kinek ne imponálna?!😀
Szerintem gyerekesnek tart. Komolyan 100 hogy nem vesz.
Max vmi repülő alkalminak elgondolkodhat rajtad de ez meg jellemfüggő hogy házason szeretőket tart e. Habár érzelmileg mivel labilis lennél nem hiányozna a hiszti se a nyakába meg a tapadás.
Még szeretőnek is kérdés lenne ha megcsalós típus hogy bevállal e ilyet.
El fog gondolkodni, hogy tegyen-e ki magáról képeket ezentúl. Bárki bármire használhatja.
Figyelni fog, hogy zavarban vagy-e. Nem lesz egyszerű a találkozás ;)
A hiúságát legyezgeted, ha nem tetszel neki, szivatni fog. Igazából ha tetszel is neki, vagy szivatásból közeledik feléd, szerintem te már nem fogsz tudni bízni benne. Pont ezért. Mi van, ha szivat.
Zárd le magadban. Ezek után könnyebb lesz! Drukkolok neked, hogy máskor mással összejöjjön!
Az lenne a legfairebb viselkedés részéről, ha békén hagyna téged! Ha jó fej pasit szeretsz, és miért is ne, bízz benne, hogy úgy fog tenni, mint ha mi sem történt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!